ŠTOPERČINE: Tavambin ortak zvezdaš stiže u Partizan?! A, nudi se i bivši reprezentativac Srbije! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Partizan

DVA SJAJNA IMENA

ŠTOPERČINE: Tavambin ortak zvezdaš stiže u Partizan?! A, nudi se i bivši reprezentativac Srbije! (VIDEO)

Sada svaki agent ima pravo rešenje za gorući problem crno-belih, ali uprava i stručni štab znaju da od dovođenja defanzivca može da zavisi cela sezona

Objavljeno:

Partizan aktivno traži za centralnog defanzivca, a kada je tako, onda je normalno da telefon stalno zvoni i da sa svih strana agenti imaju "najbolje rešenje" za klub iz Humske.

Pregovori sa potencijalnim pojačanjima su se utišali posle ispadanja Milana Mitrovića i Marka Simića iz svake kombinacije, ali ne i ofanziva ljudi koji imaju pravu preporuku.

LUDA NOĆ NA ZLATIBORU: Ono što su Grobari uradili igračima Partizana nije viđeno nikad na pripremama nekog kluba! (FOTO) (VIDEO)

U tom smislu poslednjih dana kao kandidati da obuku dres kluba iz Humske figuriraju Golemić iz Lugana, Žarko Marković iz Kairata, Borisav Jovanović iz Larise, a pominje se i nekadašnji reprezentativac Srbije i štoper Palerma Boban Rajković.

Definitivno da bi od ova četiri momka najbolja rešenja bili Rajković i Marković, možda Marković i posebno jer je visok 204 cm, a za svoju visinu je i više nego pokretljiv. Naravno, sjajan je i kod prekida, u šta se uverila Crvena zvezda kada je igrala sa Kairatom pre dve sezone.

Inače, u intervjuu sa Leandreom Tavambom koji ćete moći da pročitate u četvrtak na Espreso.co.rs, pominje se Marković. Kamerunac je istakao da je upravo ovaj momak jedan od zaslužnijih za njegov dolazak u Partizan, iako je veliki zvezdaš.

Jokić završio na "Državnom poslu": Doneo im poklon koji su često pominjali, ali je razočarao Čvarkova! (VIDEO)

Da li će upravo Tavamba biti čovek koji će pomoći oko realizacije ovog posla, ostaje da se vidi...

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.