Ostanak Kontea tera Matića iz Čelsija: Srbin hoće u Junajted!
Foto: Reuters

Murinjo vreba

Ostanak Kontea tera Matića iz Čelsija: Srbin hoće u Junajted!

Italijanski stručnjak izgleda nema u prvom planu za sledeću sezonu reprezentativca Srbije

Objavljeno:

Izgleda da je Nemanja Matić sve bliže odlasku sa "Stamford bridža" naročito posle konačne odluke da Antonio Konte ostane trener Čelsija.

Iako je prethodne sezone srpski vezista bio jedan od glavnih igrača u timu italijanskog trenera koji je osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi, nije tajna da on baš i nije u planovima za narednu sezonu.

foto: Reuters

Konte bi želeo da naredne sezone da na sredini upari N'golo Kantea i čudo iz Monaka Tijemua Bakajoka, koji je jedno od prvi pojačanja na spisku "plavaca" tokom leta.

Samim time je jasno da Srbin baš i nije u prvom planu za sledeću sezonu, iako Čelsi očekuje i učešće u Ligi šampiona pored domaćih takmičenja, pa bi trebalo da bude minutaže za sve.

foto: Reuters

Sve to je gurnulo u prvi plan Žozea Murinja i Mančester junajted koji ne kriju da bi voleli da vide Matića na "Old Trafordu", a sam igrač ne bi imao ništa protiv selidbe na "Teatar snova".

Kako navode engleski mediji, preostalo je još samo da počnu pregovori, mada bi u Londonu možda pokušali i da ubace Matića kao deo razmene sa Juventusom za Aleksa Sandra.

foto: Reuters

Međutim, srpski reprezentativac bi više voleo da sarađuje sa bivšim trenerom i ostane na Ostrvu.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.