Klop pravi mašinu koja MORA da osvoji Premijer ligu! Salah već stigao na Enfild, a stiže JOŠ VEĆA BOMBA!
Foto: AP

paklena ekipa

Klop pravi mašinu koja MORA da osvoji Premijer ligu! Salah već stigao na Enfild, a stiže JOŠ VEĆA BOMBA!

To je samo početak stvaranja ubitačne ofanzive

Objavljeno:

Liverpul je na pragu prvog letnjeg pojačanja, ako se ništa ne izjalovi to bi trebalo da bude hitronogi ofanzivac Rome Mohamed Salah. Bivši fudbaler Čelsija je imao sjajnu sezonu u dresu "Vučice" to nije promaklo ni Jirgenu Klopu, koji je naložio upravi "Redsa" da mu egipatskog fudbalera stavi na raspolaganje.

Ali to je samo početak stvaranja ubitačne ofanzive na "Enfild Roudu", kako prenose evropski mediji, Klop je rešio da u Liverpul dovede Pjer-Emerika Obamejanga. Gabonac je imao još jednu fantastičnu sezonu u Nemačkoj, bio je i najbolji strelac lige sa 31 postignutim pogotkom, a sve je izvesnije da će ovog leta promeniti sredinu.

foto: AP

Bio je nadomak prelaska u PSŽ, francuski klub mu je ponudio 14 miliona evra na godišnjem nivou, dok bio Borusija na ime transfera zaradila 70 miliona evra, ali je uprava kluba sa "Parka prinčeva" izgleda odustala od transfera. Klop je tu ugledao svoju šansu, spreman je da ponudi istu svotu novca "Milionerima" i po drugi put u karijeri sarađuje sa Obamejangom. Podsetimo, da je upravo Klop doveo Gabonca iz Sent Etjena u Dortmund. Sa Obamejangom u špicu i Kutinjom, Firminom, Maneom i Salahom odmah iza njega, "Redsi" bi nesumnjivo imali jedan od najačih napada u Premijer ligi, samim tim i u Evropi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.