Posle poraza od Portugala, Lalatović je saopštio KATASTROFALNE VESTI!
Foto: Fonet/FSS

NE IDE, PA NE IDE

Posle poraza od Portugala, Lalatović je saopštio KATASTROFALNE VESTI!

"Lepa utakmica, publika je mogla da uživa. Moram da kažem da je u prvom poluvremenu bilo jako teško igrati, pala je kiša. Ovo se dešava kada ne iskoristiš šanse, da smo tad dali gol sve bi bilo drugačije. Iz naše greške smo primili gol, loše smo reagovali u poslednjoj liniji", istakao je popularni Lala

Objavljeno: 21:50h

Selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović bio je relan posle poraza od Portugala.On je rekao da Orlići nisu iskoristili šanse i da su zato brutalno kažnjeni.

- Lepa utakmica, publika je mogla da uživa. Moram da kažem da je u prvom poluvremenu bilo jako teško igrati, pala je kiša. Ovo se dešava kada ne iskoristiš šanse, da smo tad dali gol sve bi bilo drugačije. Iz naše greške smo primili gol, loše smo reagovali u poslednjoj liniji - rekao je Lalatović.

KALKULISANJE POČELO! Sada je jasno šta Orlići treba da urade da bi se plasirali u polufinale EP! (FOTO)

Ulaskom Plavšića i Radonjića Srbija je postala konkretnija. Nedovoljno da postigne gol.

- Povredio se Čavrić, morali smo da napravimo izmenu. Ulaskom Plavšića postali smo hitriji i brži. Promenili smo sastav veznog reda, želeo sam da igram sa bržim i hitrijim igračima. U nastavku smo napadali, oni su se branili. Nismo iskoristili dve lepe šanse preko Radonjića i Grujića. Morao je Radonjić da bude mirniji u šutu... - dodao je Lalatović.

Šta će biti sa Kangom, Le Talekom, Donaldom i Ruizom? Terzić konačno otkrio plan za Zvezdine strance!

Prema najnovijim informacijama iz Poljske, za Čavrića je ovo prvenstvo završeno!

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.