CRNO-BELA LJUBAV: Stanojevićeve reči učiniće da bratstvo Partizana i PAOK-a dobije novu dimenziju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

LEPE REČI

CRNO-BELA LJUBAV: Stanojevićeve reči učiniće da bratstvo Partizana i PAOK-a dobije novu dimenziju! (VIDEO)

- Znam sve o PAOK-u. Dok sam vodio Partizan, igrali smo ovde prijateljsku utakmicu u jesen 2011. Znam i da je ekipu pre mene vodio Vlada Ivić, odličan trener - istakao je bivši trener Partizana

Objavljeno: 20:59h

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević novi je trener grčkog PAOK-a koji preuzima nakon ostavke Vladimira Ivića. Jedan od najboljih mladih srpskih trenera je nakon Partizana radio u Kini, kao i u Makabi Haifi, a nakon nove epizode u kineskom fudbalu gde je sedeo za kormilom Peking Enterprajza, sešće na klupu crno-belih iz Soluna.

EKSKLUZIVNO: Bivši trener Zvezde je kandidat za novog šefa stručnog štaba Partizana! Njegovo ime je šok za sve Grobare! (VIDEO)

Potpisao je ugovor na tri godine, a sada je i predstavljen novinarima iz grada koji sa Srbijom ima duboku i neraskidivu emotivnu i istorijsku povezanost.

foto: Fonetepa

Sad je ponovo među crno-belima...

- Znam sve o PAOK-u. Dok sam vodio Partizan, igrali smo ovde prijateljsku utakmicu u jesen 2011. Znam i da je ekipu pre mene vodio Vlada Ivić, odličan trener. Isto tako, znam sve o igračima koje imam na raspolaganju. Taj odnos koji neguju PAOK i Partizan je emotivan. Pogađa me. Odrastao sam na tom osećaju povezanosti i znam kakav je - rekao je Aleksandar Stanojević, a pretpostavlja se da bi prvo pojačanje u njegovoj eri mogao da bude reprezentativni golman Srbije, Vladimir Stojković.

Posle obilaska stadiona i klupskih prostorija, za zvanični sajt je rekao:

- Verujem u sebe. Unosim emocije u posao. Za mene je pritisak način života. Volim pritisak. Ako njega nema, onda niste važni bilo gde da radite.

Prema nekim podacima, Stanojević će u Solunu zarađivati 600.000 evra mesečno.

BOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!! Stojković ponovo u crno-belom!

BONUS VIDEO Miša Tumbas se dere: Talamba, Talamba! Kamerunac izvrištao od smeha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.