NA CENI! Premijerligaš želi bivšeg igrača Partizana! Njegov trener OBOŽAVA Srbina! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

stiže nova ponuda?

NA CENI! Premijerligaš želi bivšeg igrača Partizana! Njegov trener OBOŽAVA Srbina! (FOTO)

Takođe, "Tajms" piše da postoji interesovanje i Zenita kao i klubova iz Portugala gde je igrao za Benfiku i Sporting.

Objavljeno: 19:16h

Srpski fudbaler najverovatnije neće imati mesto u Liverpulu naredne sezone, pa se traži klub gde bi mogao na pozajmicu.

Kako je Partizan za 4 godine prešao put od potencijalnog učesnika F4 Evrolige do olupine kojoj nema spasa? (FOTO) (VIDEO)

Lazar Marković nikako da pronađe svoje mesto pod Suncem u Liverpulu. Fudbaler koji je iz Benfike stigao u Liverpul nije se naigrao na "Enfildu", uglavnom je po pozajmicama, a izgleda da će tako biti i naredne sezone.

POTVRDA SA MARAKANE! U Zvezdu se vraćaju njeni bivši igrači! (FOTO) Nakon povratka iz Hala, Lazar bi mogao da zaigra u prvom timu jedino ako ne dođe Mohamed Salah ili fudbaler njegovih karakteristika, što je malo verovatno, pa nova pozajmica dolazi u obzir.

foto: Reuters

Daleko od toga da ponuda nema.

ZEMLJOTRES! ZVANIČNO! Donaruma ide iz Milana, a evo i gde! (FOTO) Nekoliko je zainteresovanih klubova, a izdvaja se Votford. Novi trener ovog kluba, Marko Silva, bio mu je trener i ove sezone u Halu, izgleda da je oduševljen onim što srpski fudbaler može da pokaže i ima ideju kako bi mogao da ga iskoristi.

KATASTROFA SRPSKOG FUDBALA! Do pre par nedelja su igrali u Superligi, a sada nestaju sa lica zemlje! (FOTO) Takođe, "Tajms" piše da postoji interesovanje i Zenita kao i klubova iz Portugala gde je igrao za Benfiku i Sporting.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.