Jake reči Lalatovića pred Evropsko prvenstvo! Mi smo Srbija i uvek idemo na pobedu! (FOTO)
Foto: Fonet/FSS

uskoro počinje!

Jake reči Lalatovića pred Evropsko prvenstvo! Mi smo Srbija i uvek idemo na pobedu! (FOTO)

-U Poljskoj smo sjajno dočekani, a vidim da se i naš grad domaćin, Bidgošć, raduje našem dolasku. Oseća se atmosfera velikog takmičenja, domaćin se zaista potrudio da sve protekne u najboljem redu. Mislim da će ovo biti jedno dobro prvenstvo, a svi znamo da će po kvalitetu ono već sada prevazići sve doosadašnje šampionate.

Objavljeno: 18:11h

Posle dve nedelje rada i sedam dana boravka u Poljskoj, mlada reprezentacija Srbije dolazi u Bidgošć gde će od 17. do 23. juna da odigra tri utakmice u okviru Grupe B Prvenstva Evrope. Prvi rival selekciji koju vodi Nenad Lalatović biće Portugal, slede zatim dueli sa BJR Makedonijom i Španijom.

- Jako sam zadovoljan sa onime što smo do sada uradili, a posebno me raduju dobra atmosfera i raspoloženje među igračima – ističe Nenad Lalatović.

- U Beogradu smo radili više na fizičkoj pripremi, ovde uglavnom na taktičkim stvarima i uveren sam da ćemo spremno dočekati premijerni meč sa Portugalom.

foto: Fonet/FSS

O sitnim povredama...

-Imalo smo malo problema, prvo se povredio Živković, onda i Gaćinović. Obojica su ponovo u trenažnom procesu i biće spremni za prvi meč koji je, kao i uvek na velikim takmičenjima, najvažniji.

O izostanku Sergeja...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.