Bez većih problema: Jokanović odbio 23 miliona evra od premijerligaša! (FOTO)
Foto: Reuters

pa nego!

Bez većih problema: Jokanović odbio 23 miliona evra od premijerligaša! (FOTO)

- Menadžer Njukasla Rafael Benitez nam je ponudio 20 miliona funti za Karneja, ali smo odbili. Nije on igrač za Njukasl.

Objavljeno:

Srpski trener Slaviša Jokanović odbio je unosnu ponudu od 20 miliona evra koliko je za njega hteo da plati Njukasl.

Srpskom treneru Slaviši Jokanoviću za malo je izmakao plasman u Premijer ligu ove sezone, ali je zato njegovim igračima drastično skočila cena, pa je tako Njukasl bio spreman da plati 22,8 miliona evra (20 miliona funti) za Toma Karneja, ali je srpski stručnkjak to odbio.

Bivši šef stručnog štaba Partizana i Votforda, u izjavi za engleske medije je otkrio da mu ne pada na pamet da proda jedinog fudbalera koji je minule sezone u Čempionšipu imao dvocifren broj golova i asitencija (12 golova, 10 asistencija).

foto: Reuters

- Menadžer Njukasla Rafael Benitez nam je ponudio 20 miliona funti za Karneja, ali smo odbili. Nije on igrač za Njukasl. On ostaje kod nas u Fulamu. Kad igrači ne znaju šta će s loptom, oni je daju njemu - rekao je Jokanović.

Tomi Karnej, koji ima 26 godina, prošle sezone je odigrao 44 meča za tim iz Londona i bio jedan od ključnih igrača u ekipi trenera Slaviše Jokanovića.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.