KAKVO VEČE! Island potpuno šokirao Hrvate, fudbalska umetnost u Skoplju i goleada u Italiji! (VIDEO)
Foto: Reuters

LUDNICA U KVALIFIKACIJAMA!

KAKVO VEČE! Island potpuno šokirao Hrvate, fudbalska umetnost u Skoplju i goleada u Italiji! (VIDEO)

Fenomenalno veče je iza nas!

Objavljeno:

Za Venturu i njegove izabranike ovo je bilo zagrevanje za mnogo važniji duel sa Špancima, koji su ostali na prvom mestu, jer imaju bolju-gol razliku, pošto nije bilo ni izbliza rasppucan na gostovanju u Skoplju, ali je bio dovoljno ubojit.

Crvena furija je slavila 2:1, zahvaljujući majstorijama dvojice vezista iz prvog poluvremena. Umetničko delo u 15. minutu napravio je David Silva i najavio osvajanje tri boda, da bi u 27 Isko izvršio dar-mar u odbrani Makedonaca i omogućio Dijegu Kostilaganu egzekuciju.

Osim onih 1:1 sa Italijom, Lopetegijev tim dao je bar po dva gola svakom rivalu u ovoj grupi.

Iznenađenje dana napravila je selekcija Albanije. U Haifi, na stadionu „Sami Ofer“, selekcija Đanija di Bjasija savladala je Izrael i tako ga stigla na tabeli, pošto sad obe rezprezentzacije imaju po devet bodova.

Albanci su sva tri gola dali iz kontri i polukontri, posle velikih grešaka odbrane domaće reprezentacije. Junak je bio napadač Lugana, Armando Sadiku.

Island opet slavi fudbalere! Selekcija ove zemlje napravila je još jedan veliki rezultat, pobedila je u Rejkjaviku selekciju Hrvatske sa 1:0 i došla na deobu prvog mesta na tabeli u Grupi I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.