Da nam je neko pre početka kvalifikacija rekao da će se pred meč sa Velsom tražiti karta više, niko mu ne bi verovao! (FOTO)
Foto: FSS

SRBIJA ZOVE!

Da nam je neko pre početka kvalifikacija rekao da će se pred meč sa Velsom tražiti karta više, niko mu ne bi verovao! (FOTO)

Vlada veliko interesovanje za kvalifikacioni meč za SP, ali dešavanjima koja prethode utakmici koja će se odigrati večeras na našem najvećem stadionu, niko se nije nadao

Objavljeno:

Veliko interesovanje navijača vlada za kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo 2018. godine, koja se igra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbalski savez je prodao 30.000 ulaznica, a jutros je odlučeno da se doštampa još 5.000 karata, koje če biti u prodaji oko 14 časova na blagajnama stadiona "Partizan".

Pola čovek, pola zver, ime mu je Didije(r)! Drogba i dalje gazi, debitovao je golom i asistencijom! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

- Zbog ogromnog interesovanja navijača za utakmicu Srbija - Vels i rasprodatih karata, FSS je štampao dodatnih 5.000 ulaznica za mesta koja nisu bila planirana za prodaju. Te karte naći ce se u prodaji na blagajni stadiona Partizan oko 14 časova. Pozivam sve navijače koji nisu našli karte da iskoriste ovu dodatnu šansu da prisustvuju istorijskom meču- rekao je Milan Vuković, portparol Fudbalskog saveza Srbije.

Englezi skinuli Srbiju sa svetskog trona! (FOTO) (VIDEO)

Utakmica šestog kola Grupe D kvalifikacija za SP 2018. između Srbije i Velsa igra se od 20.45, a kapije stadiona "Rajko Mitić" biće otvorene od 18.30.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.