SELEKTOR VELSA: Srbija je pod pritiskom, a mi ćemo uživati pred punim tribinama!
Foto: Fonetap

Ako izgubi, gotovo

SELEKTOR VELSA: Srbija je pod pritiskom, a mi ćemo uživati pred punim tribinama!

Kris Kolman vešto krije pritisak pod kojim se nalaze i on i njegovi igrači

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je večeras da se raduje izazovu i utakmici protiv Srbije u Beogradu, da veruje u svoj tim i da očekuje dobar rezultat.

- Nikada ne pominjemo reč pobeda, kada se igrači koncentrišu na rezultat onda se ne koncentrišu na igru, a pobeda je proizvod dobre igre. Znamo šta bi mogla da donese pobeda, šta remi, a šta poraz, ali ako o tome razmišljaš ne uživaš u ovakvim utakmicama, a kako možemo da ne uživamo ovde, pred punim stadionom. Srbija je jak tim, pod velikom pritiskom. Ovo je važna utakmica za nas, radujemo se ovakvim izazovima, to ne želimo da propustimo - rekao je Kolman na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Reuters

Velšani igraju u nedelju od 20.45 "Orlova" utakmicu šestog kola Grupe D u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Vels ima četiri boda manje od Srbije i u slučaju poraza gotovo bi izgubio šanse za prolaz. Upitan da li mu je zbog toga sutrašnja utakmica najteža u karijeri, Kolman je odgovorio odrično.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.