Najboljih 5 strelaca Premijer lige ne igraju za klubove "velike petorke"! (VIDEO)

TOLIKO O GIGANTIMA

Najboljih 5 strelaca Premijer lige ne igraju za klubove "velike petorke"! (VIDEO)

Na startu Premijeršipa mnogo se više očekivalo od Runija, Kejna, Aguera...
Objavljeno: 20:44h
Premijer liga najveće iznenađenje jeste katastrofalan početak Čelsija
nema Aguera, Kejna, Dijega Košte i ostalih talentovanih golgetera, dolazimo do pitanja, ko su ti ljudi? Predstavljamo vam trenutno najboljih 5 strelaca u Premijeršipu.
Gracijano Pele (Sautempton - 4 gola)
Napadač Sautemptona Gracijano Pele prava je mašina od starta sezone. Uz ovakvog igrača ekipa Ronalda Kumana ne mora da brine.
Odion Igalo (Votford - 4 gola)
Od dolaska u ekipu "stršljenova" Nigerijac je postigao 24 gola na 41 meču za Votford, a ove sezone kao ni prošle u Čempionšipu, ne izostaje osećaj za loptu.
Bafetimbi Gomis (Svonsi - 4 gola)
Francuz je imao problema u svojoj prvoj sezoni, ali se od početka nove vidi jako veliki napredak, dok su u velikoj meri zahvaljući baš njemu, "labudovi" na sedmom mestu.
Kalum Vilson (Bornmut - 4 gola)
Momak koji je ponikao u Koventriju dogurao je do Premijer lige u kojoj se sjajno snalazi. Posle 25 golova u drugoj ligi Engleske, istim tempom krenuo je i ovde. Bornmut je jedno mesto iznad Čelsija na tabeli.
Rijad Marez (Lester siti - 5 golova)
Ne postoji menadžer u Premijeršipu koji trenutno ne želi ovog igrača u svojim redovima. Alžirac je postao pravi vođa "lisica" ove sezone. Fenomenalni potezi i još bolji golovi su njegova specijalnost, a možemo očekivati da će se već na zimu preseliti u neki od gigantskih klubova svetskog fudbala.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.