LALATOVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST! Iznenada promenio spisak putnika i u Poljsku vodi igrača Bazela!
Foto: Fonet/FSS

šta ovo bi?

LALATOVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST! Iznenada promenio spisak putnika i u Poljsku vodi igrača Bazela!

Mlada reprezentacija Srbije se već pet dana priprema na stadionu Zemuna, a u sredu putuje u Poljsku, gde će u okviru Grupe B za rivale imati Portugaliju, Španiju i Makedoniju

Objavljeno:

Umesto Borisa Radunovića u Poljsku ide Đorđe Nikolić.

Vanja Milinković Savić je izneo veći deo tereta u kvalifikacijama i trebalo bi da bude „jedinica“, Filip Manojlović iza sebe ima dobru sezonu u Crvenoj zvezdi i po svemu sudeći biće drugi izbor, a treći je iznenada postao Đorđe Nikolić. Golman Bazela pozvan je u mladu reprezentaciju Srbije koja u sredu putuje u Poljsku, na završni turnir Prvenstva Evrope.

Selektor Nenad Lalatović odlučio je da u poslednji čas promeni prvobitan plan, sa spiska izostavi Borisa Radunovića iz Avelina i umesto njega računa na 20-godišnjeg čuvara mreže Bazela, koga pasionirani ljubitelji ovdašnjeg fudbala pamte po vremenu provedenom u Jagodini.

Sportski žurnal ne navodi razlog zbog kojeg se Lalatović opredelio za rokadu među stativama, ali je izvesno da je Radunovića zamenio Nikolić, prošle sezone samo s jednim mečom za seniorski tim švajcvarskog prvaka i dva za ekipu do 21 godine. Đorđe Nikolićje, inače, prošao sve mlađe reprezentativne kategorije.

Mlada reprezentacija Srbije se već pet dana priprema na stadionu Zemuna, a u sredu putuje u Poljsku, gde će u okviru Grupe B za rivale imati Portugaliju, Španiju i Makedoniju.

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.