Kolman skratio spisak! Evo fudbalera koji napadaju Srbiju! (FOTO)
Foto: Reuters

rešeno

Kolman skratio spisak! Evo fudbalera koji napadaju Srbiju! (FOTO)

Utakmica 6. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji između reprezentacija Srbije i Velsa na programu je 11. juna od 20 časova i 45 minuta

Objavljeno: 14:29h

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman saopštio je u ponedeljak konačan spisak igrača na koje računa za predstojeći duel sa selekcijom Srbije.

Učesnik polufinala Evropskog prvenstva u Francuskoj u nedelju izlazi na megdan reprezentaciji Srbije, a selektor Velsa Kris Kolman danas je saopštio konačan spisak igrača na koje računa. Na preliminarnom spisku koji je objavljen 25. maja našlo se 26 fudbalera, a danas je Kolman odstranio trojicu igrača i odabrao 20 igrača i trojicu golmana koji će putovati u Beograd. Sa preliminarnog spiska "otpali" su defanzivci Deklin Džon, Itan Ampadu i vezista Marli Votkins. Podsećamo da na spisku nema Gereta Bejla i Nila Tejlora. Pomenuti dvojac suspendovan je i nije u konkurenciji za duel sa "Orlovima". Utakmica 6. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji između reprezentacija Srbije i Velsa na programu je 11. juna od 20 časova i 45 minuta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.