ISTORIJA ZNA ŠTA RADI: Niti većeg kluba, niti većeg igrača! Real je prvak Evrope, Ronaldo ostavio Bufona u novim suzama! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

finale lIGE ŠAMPIONA

ISTORIJA ZNA ŠTA RADI: Niti većeg kluba, niti većeg igrača! Real je prvak Evrope, Ronaldo ostavio Bufona u novim suzama! (FOTO) (VIDEO)

Sve informacije vezane za ovaj meč mogli ste da pratite u našem lajv-blogu!

Objavljeno: 23:10h

Bilo je potrebno četvrt veka da bi se ovako nešto dogodilo! Real Madrid je prva ekipa koja je uspela da odbrani Ligu šampiona!

Kraljevski klub je u finalu ovosezonskog izdanja najelitnijeg takmičenja pobedio Juventus rezultatom 4:1 i tako ispisao nove stranice istorije.

NAPAD NA NAVIJAČE JUVENTUSA! Dve eksplozije, krici, napadači u fantomkama, pa stampedo! (VIDEO)

Stadion Milenijum koji se nalazi u Kardifu imao je priliku da vidi mnogo simbolike...da ne znamo odakle da počnemo.

Da li je ovo momenat koji je odlučio finale Lige šampiona? Bufon jednostavno nije imao sreće... (VIDEO)

foto: Reuters, Ap

Da li od dva gola Kristijana Ronalda, da li od romana po imenu Đanluđi Bufon koji ima pretužan kraj, da li od Zinedina Zidana koji ima više titula prvaka Evrope nego godina staža kao trener, da li od prokletstva Stare Dame koje se nastavlja...

Sve u svemu, mora se priznati da je Real na kraju zasluženo pobedio u ovom meču...a kako i ne bi kada u svojim redovima ima igrača, koji verovatno pravi razliku, kao nijedan njegov kolega do sada.

Pre šturog izveštaja utakmice samo još da napomenemo da su strelci na ovom meču pored Ronalda bili, Kazemiro i Markos Asensio, odnosno Mario Mandžukić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.