ZVEZDA KRENULA U OFANZIVU! Na Marakanu stiže fudbaler koji je cvetao pod trenerskom palicom Đenara Gatuza? (VIDEO)
Foto: Fonet

BIO BI DOBRO POJAČANJE

ZVEZDA KRENULA U OFANZIVU! Na Marakanu stiže fudbaler koji je cvetao pod trenerskom palicom Đenara Gatuza? (VIDEO)

Crvena zvezda je započela rekonstrukciju tima za narednu sezonu

Objavljeno:

Crvena zvezda je započela rekonstrukciju tima za narednu sezonu.

Kako je najavio funkcioner crveno-belih, Zvezdan Terzić, prioritet u narednom prelaznom roku, biće dva štopera, jedan ili dva desna beka i jedan mlađi levi bek.

Generalni direktor crveno-belih je dodao da klub ima spisak potencijalnih pojačanja i da je sa nekim igračima već u završnim pregovorima, međutim, nije želeo da oktriva njihova imena, osim što je rekao da se na listi želja nalazi krilni napadač Mladosti iz Lučana, Saša Jovanović.

foto: Saša Pavlić Koky

Ponovo se, kao i pre godinu dana, u medijima pominje Milan Rodić - nekadašnji levi bek OFK Beograda, zatim član Zenita, Volge, a od prošle sezone Krila Sovjetov. Sportski žurnal navodi da je Zvezda zainteresovana i za Filipa Stojkovića, svog nekadašnjeg đaka, koji se afirmisao u Čukaričkom, a prošlog leta prešao u Minhen 1860.

"Lavovi", međutim, nisu uspeli da opstanu u Cvajti, pa je za očekivati da sledi serija odlazaka. Stojković ima ugovor do kraja juna 2021, ali bi pozajmica mogla biti najbolje rešenje i za Minhen i za Zvezdu, a i za 24-godišnjeg desnog beka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.