Zov proleća u Alkmaru: Abubakar i Živković okrenuli AZ i doveli crno-bele pred istorijski uspeh! (FOTO) (VIDEO)

liga evrope 5. kolo

Zov proleća u Alkmaru: Abubakar i Živković okrenuli AZ i doveli crno-bele pred istorijski uspeh! (FOTO) (VIDEO)

U 48. minutu domaća ekipa je vodila 1:0, ali je na kraju završila utakmicu poražena*Crno-belima odgovara u poslednjem kolu sve osim poraza od tri gola razlike ili od dva, ali da bude 3:1 ili ubedljivije
Objavljeno: 22:41h

Fudbaleri Partizana ostvarili su novu pobedu u ovogodišnjoj grupnoj fazi Lige Evrope. Crno-beli su u četvrtak uveče gostovali u Alkmaru i pobedili AZ rezultatom 2:1. Domaća ekipa stigla je do prednosti preko Souze početkom drugog poluvremena, da bi Abubakar Oumaru izjednačio u 65. minutu, a Andrija Živković u 90. minutu postavio konačan rezultat. Smeh do suza: Kada Kovinjalo nahvali Ninkovića, a lopta završi pored gola! (VIDEO) Utakmica je bila veoma otvorena i dinamična, a utisak je da je jedini srpski predstavnik imao mnogo zrelije šanse od holandskog tima. S obzirom na to da je Augzburg izgubio od Atletik Bilbao i ima tri boda manje od Partizana, crno-beli će u decembru na svom stadionu morati samo da ne izgube sa tri gola razlike (ili dva, ali da minimum bude 1:3) protiv nemačkog predstavnika kako bi prezimeli u Evropi. Ludnica u Alkmaru: Živković preokrenuo rezultat pre sudijskog zvižduka! (VIDEO)

partizan.rs
Oumaru izjednačio, pa se pogubio tokom proslave?! (FOTO) (VIDEO) Uzbudljivo je bilo prvo poluvreme u Alkmaru. Domaćoj ekipi pripao je prvi deo, a crno-belima drugi. Oba tima imala su odlične prilike, ali su neprecizni bili Souza i Henrikesn, odnosno Stefan Babović (imao najbolju šansu) i Abubakar Oumaru. Drugo poluvreme, donelo je rano vođstvo domaće ekipe. Nakon centaršuta Brežančića, Souza je imao svo vreme ovog sveta da se namesti i da savladal Kljajića, pored indoletnog Ćirkovića.
partizan.rs
Delovalo je kao da je gol potpuno presekao fudbalere srpskog šampiona, ali usledio je odgovor u 65. minutu, kada je strašan centaršut Nikole Ninkovića u pogodak pretvorio Abubakar Oumaru za svoj četvrti pogodak u Ligi Evrope. Podrška Grobara u Alkmaru: Ajmo crno-beli! (FOTO) (VIDEO) Nastavak utakmice doneo je dobre prilike na obe strane, a zrelije ispred gola Kutinja. Ipak, udarci Abubakara i Ninkovića su nažalost završili pored gola, pa se rezultat nije menjao, sve do 90. minuta, kada je Andrija Živković iskoristio strašan solo prodor Abubkara. Odbrana Partizana zaspala: Dos Santos na asitenciju Srbina pogodio za 1:0! (VIDEO)
partizan.rs
Stadion: AZ Stadion Gledalaca: 17.000 Sudija: Harald Lehner Strelci: Santos 48, Oumaru 65, Živković 90 AZ: Kutinjo, Johanson, Hauveluv, Brežančić, Lukasen, Ortiz, Van Overem, Henriksen, Dabni Souza, Jahanbaks, Jansen Partizan: Kljajić, Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Subić, Brašanac, Jevtović Babović (od 75. Ilić), Ninković (od 84. Božinov), Živković, Oumaru
Liga Evrope 5. kolo: AZ Alkmar - Partizan 1:2 (Santos 48 - Oumaru 65, Živković 90) Augzburg - Atletik Bilbao 2:3 (Trohovski 41, Bobadilja 59 - Susaeta 10, Aduriz 83, 86) Tabela: Atletik Bilbao 9, Partizan 9, Augzburg 6, AZ Alkmar 3.
Saša Pavlić Koky
TOK UTAKMICE: KRAJ UTAKMICE
90. minut - GOOOOOLLLLLLLLL!!! Andrija Živković donosi prednost Partizanu nakon odličnog pasa Abubakara! 86. minut - Za samo tri minuta Atletik Bilbao je preokrenuo rezultat u Nemačkoj 78. minut - Nova šansa za Partizana, ali odličan pas Saše Ilića nije iskoristio Abubakar. 75. minut - Interesantna scena na stadionu u Holandiji. Trenutno se ori pesma Kosovo - Srbija. 70. minut - Uffff, koliko je sreće imao AZ Alkmar. Izašao je Ninković sam ispred Kutinja, bocnuo loptu preko njega, ali je nažalost ona završila pored gola.
65. minut - GOOOOOLLLLLL!!! Partizan dolazi do izjednačenja!!! Fenomenalan centaršut Ninkovića, na odličan način je iskoristio Abubakar.

63. minut - Augzburg dolazi do potpunog preokreta protiv Atletik Bilbao. 61. minut
55. minut
48. minut - GOOOOOLLLLL!!! Neverovatno je kakav je pogodak primio Partizan. Souza je imao svo vreme ovog sveta da se namesti i da savlada Kljajića. Podrška Grobara u Alkmaru: Ajmo crno-beli! (FOTO) (VIDEO)
Počelo je drugo poluvreme.
Kraj prvog poluvremena, koje je moglo da ode u oba pravca! 42. minut - 40. minut -
36. minut -
32. minut -
19. minut -
17. minut -
13. minut - 2. minut -
Utakmica je počela. Navijači Partizana znatno su bučniji od domaće publike
19:00 - Sve je spremno za početak utakmice.
18:41 -
18:29 -
18:19 -
18:00 -
17:51 -
17:40

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.