Čuo sam da ga je bolela noga 3 dana kad mi je slomio nos: Tadić je imao planove za svog dželata iz Velsa, ali mu je UEFA to upropastila! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

krivo mu je

Čuo sam da ga je bolela noga 3 dana kad mi je slomio nos: Tadić je imao planove za svog dželata iz Velsa, ali mu je UEFA to upropastila! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je iznenadio novinare kada je rekao da mu je žao što Nil Tejlor neće igrati u Beogradu

Objavljeno:

Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je da je tužan što reprezentativac Velsa Nil Tejlor, koji ga je povredio na prethodnom susretu, neće igrati u predstojećoj utakmici.

- Iskreno, jako sam tužan što neće igrati Tejlor. Voleo bih da igra, ali šta da se radi. Nisam dobio izvinjenje od njega - rekao je Tadić novinarima na okupljanju srpskih reprezentativaca u Staroj Pazovi.

Srbija će 11. juna igrati protiv Velsa u Beogradu, utakmicu šestog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Prethodni susret u Kardifu, koji je završen nerešeno 1:1, obeležio je žestok prekršaj Tejlora nad Tadićem, kada mu je polomio nos. Tejlor zbog suspenzije neće igrati u Beogradu.

Na konstataciju da neće imati priliku da mu se revanšira, Tadić je uz osmeh rekao: "Ne bih mu se ja tako revanširao".

foto: Reuters

Tadić je otkrio da mu je Aleksandar Mitrović preneo reči saigrača iz Njukasla, takođe Velšanin Pola Dameta, kome je Tejlor rekao da ga je tri dana bolela noga od kako ga je udario.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.