Pakleni trilinzi svetskog fudbala: Koji udarni napadački trio je najbolji u istoriji? (VIDEO)

LEGENDE VEČNO ŽIVE

Pakleni trilinzi svetskog fudbala: Koji udarni napadački trio je najbolji u istoriji? (VIDEO)

Svako ima svoju idealnu trojku u fudbalu, ukusi su različiti, a mi smo izdvojili neke legende koji su bili kao jedno
Objavljeno: 21:13h

Kažu da je uvek dobro kada imate jednog igrača koji cepa protivničke mreže i predstavlja strah i trepet za odbrane rivala, a zamislite da u timu imate trojicu takvih? Protiv njih jednostavno ne pomaže ništa. Tokom istorije fudbala nekoliko puta se dogodilo da u ekipama igra trojica takvih igrača koji su se savršeno uklapali i dopunjavali, a samim time se uzdigli među najboljne udarne trilinge ikada. 1. Frank Rajkard, Marko van Basten, Rud Gulit (Milan) Prvi transferi u eri Silvia Berluskonija kada je Milan u pitanju i pokazalo se da su jedni od najboljih ikada. Ovaj holandski trojac glavni je 'krivac' što je Milan uzeo evropsku titulu 1989. i 1990. godine. Takođe valja napomenuti kako su uzimali i titule u domaćem prvenstvu tri godine zaredom, od 1991 to 1994..

2. Romario, Mihael Laudrup i Hristo Stoičkov (Barselona) Oni su bili
Krojfovog ''drim tima' Stoičkov Romario golmana
Danac Laudrup
3. Johan Krojf, Džoni Rep i Pit Keizer (Holandija)
Udarna trojka "totalnog fudbal" koja je odvela Holandiju do dva uzastopna finala Mundijala (1974. i 1978.). Ajaksa tri evropske titule.
4. Alfredo Di Stefano, Fransisko Hento i Ferenc Puškaš (Real Madrid) Real Madrida je "kraljevski klub"
ultra napadačkom 3-2-5, 6 pehara Kupa evropskih šampiona.
5. Geret Bejl, Karim Benzema I Kristiano Ronaldo (Real Madrid) 97 2013-14 Rea 10. titule evropskog šampiona
6. Žairzinjo, Tostao i Pele (Brazil) Ovo su definitivno reprezentativni trojac u istoriji fudbala. 249 najbolji strelac Kruzeira Svetskom prvenstvu 1970 dok je Pele - jednostavno, Pele.
7. Rivaldo, Ronaldo i Ronaldinjo (Brazil) Brazilci koji nisu bili sa ove planete 2002 svetskog prvaka Ronaldinjo najboljih pogodaka engleskog golmana Davida Simana.
8. Džordž Best, Denis Lav i Bobi Čarlton (Mančester junajted) Sveto trojstvo' "Old Traforda" Čartlon glavnu reč neverotnom tehnikom Zlatnu loptu .
9. Leo Messi, Nejmar i Luis Suarez (Barselona) (42) (39) (39) 2015 Barcelone neverovatan 120 Real Madrida zajedno 109. Katalonci
10. Pančev, Prosinečki, Savićević (Crvena Zvezda) Zaslužni evropske titule jugoslovenskom vladari Evrope Jugoslaviji a klubovima zabranjeno takmičenje u evropskim takmicenjima.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.