Lalatović odgovorio Laziću i Ristiću i objasnio zašto je zvao Radonjića: Ovakvo hvaljenje nekog igrača dugo nismo čuli!
Foto: Fonet/FSS

Treba da igra u junajtedu

Lalatović odgovorio Laziću i Ristiću i objasnio zašto je zvao Radonjića: Ovakvo hvaljenje nekog igrača dugo nismo čuli!

Selektor mlade reprezentacije razjasnio je svoje odluke koje su naišle na sporenje u javnosti

Objavljeno:

Nenad Lalatović našao se u centru pažnje fudbalske javnosti poslednjih dana nakon što je objavio spisak igrača reprezentacije koje će da vodi na Evropsko prvenstvo za mlade u Poljskoj.

Selektor U21 selekcije Srbije iznenadio je mnoge izostavljanjem nekih igrača koji su bili standardni u kvallifikacijama i uručivanjem poziva Nemanji Radonjiću, nekadašnjem velikom talentu srpskog fudbala.

foto: Fonet/FSS

Svoje razloge zašto je momka koji zbog svog problematičnog ponašanja još nije pokazao koliki je zaista potencijal stavio na spisak reprezentativaca, objasnio je u izjavi za "Mozzart sport".

- Odmah da razjasnimo: Nemanja Radonjić je najtalentovaniji i najbrži igrač koga sam video u životu. Ubedljivo najtalentovaniji. On je igrač koji u budućnosti treba da bude u Mančester Junajtedu. Da sam trener Zvezde - odmah bih ga doveo. Da sam trener Šahtjora - uradio bih isto. Dakle, video sam sam za ovih šest meseci šta i koliko može. A to što može je nestvarno. Njega je nemoguće čuvati, brz je i kreativan. I sve radi u pokretu. Ma, to je nešto neviđeno, nisam mogao da se načudim. Potpisujem sve ovo što sam rekao - rekao je Lalatović i dodao:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.