Nikolić saopštio sjajne vesti za Grobare pred finale Kupa, a Đurovskom je iz jednog razloga žao što se ne igra na Marakani! (VIDEO)
Foto: Espreso

I jedni i drugi hoće pehar

Nikolić saopštio sjajne vesti za Grobare pred finale Kupa, a Đurovskom je iz jednog razloga žao što se ne igra na Marakani! (VIDEO)

Povodom predstojećeg finala Kupa organizovana je zajednička konferencija za medije

Objavljeno: 14:28h

Partizan i Crvena zvezda sastaće se u subotu od 18:30h u Humskoj, u borbi za Kup Srbije.

Tim povodom u prostorijama FSS na Terazijama organizovana je zajednička konferencija za medije na kojoj su prisustvovali treneri i kapiteni večitih rivala.

Strateg crno-belih, Marko Nikolić, koji je sa svojim timom u nedelju osvojio šampionsku titulu, istakao je da je ovo derbi, iako se igra u Kupu.

- Najlepša, najvažnija i najveća bez ikakve dileme utakmica našeg fudbala i jedna od dobrih stvari koja je ostala u njemu. Idealna prilika da stadion bude ispunjen i prilika da svi akteri uživaju. Sam derbi je ogromna inspiracija i privilegija za svakog aktera i mi u Partizanu sa radošću jedva čekamo svaki derbi. Ova utakmica ima i posebnu težinu, s obzirom da su se dve ekipe do pre neki dan borile za osvajanje šampionskog pehara, a sada se sreću i u finalu Kupa.

foto: Espreso

- Nekoliko puta sam govorio koliko je Kup važan za nas i za mene lično. Nikada nisam potcenjivao ovo takmičenje i meni lično ostao je mali žal, jer u prošlom mandatu sa Partizanom sam došao do finala, ali nisam vodio tim u finalu. Lično imam bezbroj motiva i tu količinu motivacije pokušavam da prenesem igračima - istakao je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.