Terorizam uništio feštu: Čelsi morao da otkaže proslavu titule! (FOTO)
Foto: EPA/Andy Rain

Realno

Terorizam uništio feštu: Čelsi morao da otkaže proslavu titule! (FOTO)

"Posle tragičnih događaja, smatramo da je neprikladno održati pobedničku paradu u Londonu u nedelju", navodi se u saopštenju Čelsija

Objavljeno:

Fudbalski klub Čelsi otkazao je proslavu titule šampiona Premijer lige ulicama Londona nakon terorističkog napada u Mančesteru.

- Posle tragičnih događaja, smatramo da je neprikladno održati pobedničku paradu u Londonu u nedelju - navodi se u saopštenju Čelsija.

Čelsi je naveo da veruje da će navijači razumeti takvu odluku i istakao da klub ne želi da rasipa važne državne resurse održavajaći pobedničku paradu.

foto: AP

Velika Britanija je podigla je sinoć nivo opasnosti od terorizma na maksimalan. ;Premijerka Tereza Mej je rekla da je nivo opasnosti od terorizma podignut na "kritično" što znači da je moguće da neposredno predstoji napad.

"Plavci" u subotu igraju finale FA kupa protiv Arsenala, a klub je najavio da će igrači na tom meču na Vembliju nositi crni flor u znak sećanja na žrtve napada u Mančesteru. Igrači će, takođe, uplatiti i određena sredstva žrtvama napada.

BONUS VIDEO: Igrači Partizana igraju "da ne padne", Tavamba dobija najviše ćuški

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.