Lalatović tek što je seo na klupu Vojvodine, a neće moći da je vodi tri meseca! (FOTO)

VELIKI KIKS ZA VOŠU

Lalatović tek što je seo na klupu Vojvodine, a neće moći da je vodi tri meseca! (FOTO)

Samo što je preuzeo ekipu iz Novog Sada koja je u ozbiljnoj krizi, mladi trener suočava se sa suspenzijom u trajanju od 90 dana
Objavljeno:

Novi trener Novosađana suspendovan je na 90 dana zbog skandala 1. novembra u prostorijama fudbalskog kluba Radnički Niš, kada je još kao strateg Borca imao žustru raspravu gde je bilo psovki, što je zabeležila kamera. Najvulgarnije moguće psovanje Lalatovića i čelnika Radničkog! (VIDEO) - Savest mi je čista, neka ide njima na čast. Očigledno je da nekome smetam, zbunjen sam i neprijatno iznenađen. Imao sam uslovnu kaznu koja je prošla. Da sam to uradio pod uslovnom, razumeo bih, ali ovako... - razočarano je prokomentarisao Lalatović za "Žurnal".

Kako navodi, razumeo bi kaznu da se verbalni sukob dogodio sa nekim od zvaničnika na tom duelu, sudije ili delagata. - Da je to uradio igrač, trener ili delegat, razumeo bih. Ali nije, već navijač koji se našao tu, a nije smeo - istakao je novi trener Vojvodine i čudi se što je tek sada suspendovan, kada je seo na klupu Novosađana.
Saša Pavlić Koky
- Možda nekome smeta što sam uspešan trener. Apsolutno nisam to zaslužio, jer sam se svađao sa huliganima koji su me napali u restriktivnom prostoru - rekao je Nenad Lalatović. Zbog ove suspenzije, 37-godišnji strateg neće biti "vođa" ekipe u mečevima sa Mladosti iz Lučana, Partizana, Jagodine i Novog Pazara. (Espreso.co.rs/ Izvor: Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.