BUDITE AJAKS, UPIŠITE SVOJE IME U ISTORIJU: Moćna poruka Marka Pantelića "kopljanicima" pred finale Lige Evrope! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

MOTIVACIJA

BUDITE AJAKS, UPIŠITE SVOJE IME U ISTORIJU: Moćna poruka Marka Pantelića "kopljanicima" pred finale Lige Evrope! (VIDEO)

Bivši igrač holandskog kluba pružio je podršku u vidu video poruke pred okršaj sa Mančesterom

Objavljeno: 11:24h

Fudbaleri Ajaksa imaju težak zadatak, da savladaju Mančester junajted u finalu Lige Evrope, a bivši igrač holandskog velikana Marko Pantelić imao je poruku podrške za klub za koji je nekada igrao.

Bivši reprezentativac Srbije igrao je za Ajaks u sezoni 2009/10, i postigao sjajnih 16 golova na 25 utakmica, što mu je bilo dovoljno da postane miljenik navijača.

SPEKTAKL NA BOSFORU: Bogdan i Veseli sa bakljama krstarili ulicama Istanbula i slavili osvajanje Evrolige! (FOTO) (VIDEO)

- Ćao, momci. Pre svega, ponosim se vama. U ovom važnom momentu, hoću da vas podsetim da je istorija Ajaksa velika i puna trofeja. Sada imate šansu da upišete svoje ime u tu slavnu istoriju. Budite jaki, budite pametni, budite Ajaks - rekao je Pantelić, uz podignutu pesnicu na kraju.

Ajaks posle 21 godinu ima priliku da osvoji trofej Lige Evrope.

EMOCIJE SU BILE JAČE: Igrač Zvezde zaplakao ispred svlačionice posle Radničkog! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Igrači Partizana igraju "da ne padne", Tavamba dobija najviše ćuški

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.