Koga Veseli smatra češkim bratom u Feneru i zašto nikada ne treba da se kladite protiv Kaline?
Foto: AP

ludilo

Koga Veseli smatra češkim bratom u Feneru i zašto nikada ne treba da se kladite protiv Kaline?

Zanimljive izjave srpskih reprezentativaca

Objavljeno:

Reprezentativci Srbije iz novog evropskog košarkaškog prvaka Fenerbahčea rekli su da su presrećni zbog osvajanja trofeja, svog prvog u karijeri. Nikola Kalinić je završio meč sa 17 poena, pet skokova i pet asistencija i odigrao je odlično i polufinale i finale.

PALO LINDRANJE ZA EVRO TITULU: Bivši zvezdaš ošišao Datomea nasred terena posle osvajanja Evrolige! (VIDEO)

- Mnogo smo srećni, majke mi. Mnogo dugo smo radili za ovo. Svaki dan smo razmišljali o ovome, svaki dan smo radili za ovo. Ovo je kruna moje karijere. Presrećan sam - rekao je Kalinić za televiziju sport klub.

foto: Profimedia

On je bio jedan od najboljih igrača svog tima u oba meča. - Šta da kažem? Nemojte se nikad kladiti protiv Kaline - rekao je reprezentativac Srbije dok je bio ogrnut u srpsku zastavu. On je zahvalio i navijačima na sjajnoj podršci i rekao da je tim uživao. Kalinić je posebno pohvalio saradnju sa trenerom Željkom Obradovićem. - Mislim da smo se konačno skontali, shvatili i ukapirali. Shvatio je šta može da dobije od mene i ukazao mi je mnogo poverenja. Mislim da mu se to vratilo. Radim šta god treba, a volim i da pobedjujem i to mi je nagrada - rekao je Kalinić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.