Ako od ljubavi do mržnje ima tako malo... Kako je Kokeza prešao put od Terzićevog prijatelja do "neformalnog gazde Partizan"? (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić

PUTOVANJE U PROŠLOST

Ako od ljubavi do mržnje ima tako malo... Kako je Kokeza prešao put od Terzićevog prijatelja do "neformalnog gazde Partizan"? (VIDEO)

Da se vratimo malo u prošlost i da se podsetimo nekih izjava Zvezdana Terzića kada je bio u prijateljskom odnosu sa Slavišom Kokezom

Objavljeno:

Zvezdan Terzić ponovo je podigao ogromnu prašinu u srpskom fudbalu.

Funkcioner Crvene zvezde je u petak održao vanrednu konferenciju za štampu na kojoj je rekao mnogo zanimljivih stvari, ali jedna je svakako izazvala najveće potrese.

Nove žestoke optužbe Zvezdana Terzića: Kokeza od kad je oteran ruši Zvezdu, on je neformalni gazda Partizana (VIDEO)

Naime, Terzić je za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slavišu Kokezu rekao da je neformalni gazda Partizana.

Ima li ovom paklu više kraja? Novo saopštenje deli srpsku javnost, Partizan ispalio otrovne strelice prema Terziću (FOTO)

- Teško je kada ispred sebe imate dva rivala – Partizan i predsednika FSS, Slavišu Kokezu. Slaviša Kokeza je neformalni gazda Partizana, to svi znaju, ceo grad, cela država. Ta sprega FSS i Partizana je za sada dala rezultata, videćemo koliko će Zvezda biti jaka da im stane na tom putu - rekao je Terzić.

Da se vratimo malo u prošlost i da se podsetimo nekih izjava Zvezdana Terzića kada je bio u prijateljskom odnosu sa Slavišom Kokezom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.