Muslin je objasnio zašto nema Đurđevića na spisku: Možda je i sad zaslužio poziv...
Foto: Saša Pavlić Koky

da li se slažete?

Muslin je objasnio zašto nema Đurđevića na spisku: Možda je i sad zaslužio poziv...

- Verujem u ove momke. Pokazali su da igraju na visokom nivou i tada nema protivnika koji ne može da se dobije. Ali, svakako da moramo da budemo obazrivi. Moramo da igramo na svom nivou ako želimo da pobedimo

Objavljeno:

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da izostanak najboljeg fudbal Velsa Gereta Bejla ne treba da se gleda kao olakšavajuću okolnost i da pre svega računa na kvalitet svojih reprezentativaca.

- Vels nije samo Bejl. Biće nam lakše zbog toga, ali igrači Velsa imaju mnogo kvaliteta i daće sve od sebe. Na to ne treba da gledamo kao olakšavajuću okolnost. Imamo i mi kadrovskih problema, ali računam na naš kvalitet - rekao je Muslin novinarima u Beogradu prilikom objave spiska.

Srbija će 11. juna igrati protiv Velsa u petom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, u kom će pokušati da zadrži vodeću poziciju u grupi. Vels će biti oslabljen neigranjem Bejla, dok je Muslin mogao da računa na skoro sve igrače koje je planirao.

foto: Fonet

- Nadam se pobedi, ali i prelepom ambijentu, punom stadionu i velikoj podršci publike jer mislim da smo rezultatima, ponašanjem i igrama to zaslužili. Utakmica je važna, ali ne i presudna. Nećemo se kvalifikovati i da dobijemo. Bićemo bliži još jedan korak Rusiji, ali to neće biti kraj. U fudbalu vrlo brzo ide na jednu ili drugu stranu. Bićemo obazrivi - kazao je Muslin.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.