PARTIZAN SE KOCKA S TITULOM! Ako Nikolić bude vodio tim u Nišu, ostaju bez pehara za "zelenim stolom"!
Foto: Nebojša Mandić

čeka ih 0:3 par forfe

PARTIZAN SE KOCKA S TITULOM! Ako Nikolić bude vodio tim u Nišu, ostaju bez pehara za "zelenim stolom"!

Informacije o tome da li će Nikolić voditi ekipu u Nišu su kontradiktorne

Objavljeno:

Novo saopštenje Partizana samo nekoliko sati pre početka utakmice u Nišu, koja je, na osnovu svih dešavanja prethodnih dana, okarakterisana kao najvažnija utakmica srpskog fudbala u poslednjih nekoliko godina, ponovo je diglo tenzije.

NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Crno-beli imaju dokaz da su odluke Disciplinske komisije pravno nepostojeće, Nikolić vodi ekipu u Nišu?

Klub iz Humske je poručio da su za njega odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije "pravno nepostojeće", jer su došli do saznanja da je jedan član tog tela, Uroš Zeković, ujedno i zamenik generalnog sekretara FSS, a da Statut FSS ne dozvoljava da za vreme trajanja zaposlenja, radnici u svojstvu sekretara FSS kao zaposlena profesionalna lica FSS, budu članovi ni jednog statutarnog organa ili tela FSS ili njegovih članova.

foto: Espreso

Samim time što je svojim prisutvom i potpisom učestvovao u radu Disciplinske komisije FSS, Partizan smatra da "odluke o suspenziji stadiona u Humskoj i Marka Nikolića za meč u Nišu nisu donete na način i u postupku koji predviđa Statut naše krovne fudbalske organizacije”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.