ĐUROVSKI O RATU SAOPŠTENJIMA: To su neke nove metode komunikacija!
Foto: Dragan Kadić

Traži pobedu nad Javorom

ĐUROVSKI O RATU SAOPŠTENJIMA: To su neke nove metode komunikacija!

Trener crveno-belih najavio je da neće biti značajnih promena u timu koji će igrati u Ivanjici
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je da njegova ekipa mora da ostane koncentrisana do kraja Superlige Srbije bez obzira što "večiti" rival Partizan ima tri boda prednosti.

- Naš cilj je poznat. Moramo ostati koncentrisani do kraja prvenstva. To znači da moramo da pobedimo u obe utakmice. Prva prepreka je Javor koji prima malo golova na svom terenu, ali i malo daje. Moramo da nametnemo svoj stil, da se borimo, a ja se nadam pobedi - rekao je Đurovski novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Dragan Kadić

Crveno-beli će u sredu gostovati ekipi Javora. Crveno-beli dva kola pre kraja šampionata imaju 49 bodova, tri manje od Partizana, i u Ivanjici imaju imperativ pobede ako žele da ostanu u šampionskoj trci.

- Neće biti velikih promena u ekipi. Možda jedna ili dve... Svi raspoloženi igrači su tu, sem Luke Adžića i Džona Ruiza. U Ivanjicu idemo sa četiri napadača. Dakle, idemo da budemo ofanzivni. Najviše pažnje sam u prethodnim danima posvetio defanzivnoj fazi, da ne dolazi do grešaka, jer često pravimo greške u defanzivi kada izgubimo loptu u napadu - rekao je Đurovski.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.