POD NJIMA SE TRESE EVROPA! Zbog onoga što ovi fudbaleri rade, ponosna je cela Srbija! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

MAJSTORI!

POD NJIMA SE TRESE EVROPA! Zbog onoga što ovi fudbaleri rade, ponosna je cela Srbija! (VIDEO)

Tokom cele sezone, nekolicina momaka koji pretenduju na igranje u Muslinovoj reprezentaciji ozbiljno je dokazala kvalitet, a neki su bili čak i glavni igrači svojih timova
Objavljeno: 21:25h

Luka Milivojević

Kada je prešao iz Olimpijakosa u Kristal Palas, niko nije verovao da će tako brzo da dobije priliku da zaigra u samom srcu terena, gde je od prvog sekunda nezamenjiv, pa je već postigao i par golova, od kojih jedan Arsenalu iz penala.

Svaki Grobar želi to da zna! Evo ko će zameniti Bojana Ostojića u Nišu! (VIDEO)

Aleksandar Prijović

Iz varšavske Legije je na polusezoni pojačao PAOK, sa kojim je već osvojio Kup Grčke, a na deset mečeva odigranih u ligi naše bratske države, postigao je čak šest golova. Treba napomenuti da je čak u pet tih navrata on ulazio sa klupe, kada je posebno opasan.

Sergej Milinković Savić

O ovom zlatnom Orliću bruji cela Evropa. U dresu Lacija izveo je nekoliko bravura ove sezone, a mnogi su se zainteresovali za njegove usluge. Nema koji italijanski velikan nije povezivan sa skraćenicom SMS, kada se govorilo o predstojećem prelaznom roku.

Andrija Pavlović

Odigrao je gotovo svaku utakmicu u danskoj Superligi za šampiona Kopenhagen, koji je najbližem pratiocu Brondbiju pobegao za čak 29 bodova. Za to vreme, Pavlović je dao sedam golova, a njegov pogodak bio je jedan od ključnih golova za ulazak u Ligu šampiona protiv APOEL-a.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.