DOČEKASMO I NEKOGA IZ FSS: Pokrenut postupak protiv Partizana i Crvene zvezde!
Foto: Dado Đilas

moralo je tako

DOČEKASMO I NEKOGA IZ FSS: Pokrenut postupak protiv Partizana i Crvene zvezde!

Kao generalni sekretar fudbalske organizacije dužan sam da pokrenem postupak pred Etičkom komisijom
Objavljeno: 15:01h

Generalni sekretar FSS upozorio večite da se više ne oglašavaju saopštenjima koja štete fudbalu i najavio postupak pred Etičkom komisijom.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović u razgovoru za agenciju Beta upozorio je danas učesnike Super lige da prestanu da se neprimereno ponašaju i oglašavaju u javnosti, i najavio je da će pokrenuti postupak pred Etičkom komisijom da bi se sačuvao integritet takmičenja u Super ligi.

Uprava Crvene zvezde je posle dva uzastopna poraza u prvenstvu, nakon kojih je pala na drugo mesto tabele, teško optužila upravu Partizana za korupciju, nakon čega su se i crno-beli oglasili saopštenjem u kome je ocenila da su crveno-beli licemerni.

U obračunu „večitih” potkačeni su i Voždovac, Vojvodina i niški Radnički, koji su se takođe oglašavali u javnosti.

- FSS upozorava sve aktere koji stvaraju zapaljivu i apsolutno nesportsku atmosferu pred odlučujuće utakmice da se više ne oglašavaju na ovakav način i da se posvete isključivo fudbalu. Kao generalni sekretar fudbalske organizacije dužan sam da pokrenem postupak pred Etičkom komisijom

FSS koja je nedavno formirana da preduzme sve mere predviđene Etičkim kodeksom i drugim pravnim aktima kako bi se očuvao integritet takmičenja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.