Arsenal se pojačao na Balkanu - i to bez obeštećenja! Bosanac postaje treći najplaćeniji Tobdžija! (VIDEO)
Foto: Reuters

SJAJAN POSAO

Arsenal se pojačao na Balkanu - i to bez obeštećenja! Bosanac postaje treći najplaćeniji Tobdžija! (VIDEO)

Kakav je ovo transfer za reprezentativca susedne nam zemlje
Objavljeno:

Sead Kolašinac (23) potpisao je petogodišnji ugovor sa Arsenalom i postao jedan od najplaćenijih fudbalera ovoga kluba. Po mnogima najbolji levi bek u Bundesligi ove sezone karijeru sigurno nastavlja u Londonu od leta, a Tobdžije su imale sreću da su ga ugrabile za džabe, pošto reprezentativcu Bosne i Hercegovine uskoro ističe ugovor sa Šalkeom.

Informaciju o transferu Kolašinca preneo je sinoć na Tviteru nemački novinar Rafael Vejsveg, dobro upućen u dešavanja u Šalkeu. On tvrdi da mu je iz više izvora iz Gelzenkirhena potvrđena informacija o petogodišnjem ugovoru za sjajnog defanzivca na Emiratima, kojem u Londonu sleduje i odlična nedeljna plata od čak 141.000 evra.

Ukupno, Kolašinac će godišnje zarađivati oko 7.000.000 evra, što je znatno više od onoga što mu je tokom proleća ponudio Šalke za produženje ugovora (nešto manje od 5.000.000).

Takođe, reprezentativac Bosne i Hercegovine je odbio i konkretne ponude Evertona i Milana, koji su ga želeli, a tokom januara Šalke nije pristao da ga pusti u Čelsi i Juventus, koji su nudili po 5.000.000 evra na ime obeštećenja da ga odmah kupe.

Ovim dilom Sead Kolašinac će postati treći najplaćenijih fudbalera Arsenala, iza Mesuta Ozila i Aleksisa Sančeza, pa se može reći da mu je upala sekira u med. Momak rokom iz Karlsruea jedan je od najboljih fudbalera Šalkea u sezoni na izmaku, u kojoj je na 25 nastupa postigao tri gola i upisao pet asistencija. Odličan učinak za jednog beka i sigurno dobar posao Tobdžija.

BONUS VIDEO: Delije krenule ka centru grada sa Marakane

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.