SULUD ZAHTEV SUPERLIGAŠA? Kladionice, izbacite naše mečeve iz ponude!
Foto: Marina Lopicic, Ilustracija

hahahahahaha

SULUD ZAHTEV SUPERLIGAŠA? Kladionice, izbacite naše mečeve iz ponude!

Nišlije su pozvale sve kladionice da iz svojih ponuda izbace Radnički
Objavljeno: 14:37h

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da su komentari predsednika sindikata "Nezavisnost" Mirka Poledice pokušaj da se na "tendeciozan i maliciozan" način umanji i omalovaži trud tog kluba da se spasi i dovede do evropskog takmičenja.

Poledica je juče na svom Tviter profilu napisao da se "nešto dešava", s obzirom na to da su kladionice za izrazitog favorita u večerašnjoj utakmici između Vojvodine i Radničkog postavile Nišlije, iako se meč igra u Novom Sadu.

NAMEŠTALJKA U NAJAVI? Kada vidite kvote na jednom meču Superlige Srbije bićete ubeđeni da se nešto mutno dešava! (FOTO)

- Uprava FK Radničkog ističe da se ovaj klub bavi fudbalom, a ne kvotama, koje uostalom određuju kladionice. Ovo je još jedan napad na niški klub, jer je očigledno da mnoge boli naš uspeh i ne mogu da nam oproste što smo uspeli u onom o čemu drugi samo sanjaju - navodi se u saopštenju Radničkog.

Kladionice su na pobedu Radničkog stavile kvotu 1,6, dok je na trijumf Vojvodine kvota 5,5.

- Kada se govori o kladionicama i kvotama, naglasili bismo i da su prognoze pre nekoliko meseci, kada je nova uprava preuzela Radnički, bile da će se klub ugasiti, ali u kratkom vremenskom roku velikim ulaganjima u sport i igru uspeli smo da izbegnemo finansijski krah i sada se borimo za ulazak u Evropu - dodaje se u saopštenju Radničkog.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.