PIKSIJEVA ISPOVEST NAKON ŠTO SU BBB POKUŠALI DA GA UBIJU: Spremao nam se masakr! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

horor

PIKSIJEVA ISPOVEST NAKON ŠTO SU BBB POKUŠALI DA GA UBIJU: Spremao nam se masakr! (FOTO) (VIDEO)

Sada vam donosimo i drugu stranu priče
Objavljeno:

Naravno, svakog 13. maja, aktuelna je priča o dešavanjima koja su se dogodila tog dana 1990. godine na stadionu Maksimir.

Svi ste verovatno upoznati da je tada maltene započet raspad Jugoslavije.

Haos nastao na stadionu Dinama kada je prekinut meč između "modrih" i Crvene zvezde i dan danas se istražuje.

Pisali smo u petak o tome kako su navijači zagrebčkog kluba, Bed Blu Bojsi imali zadatak da ubiju Dragana Stojkovića Piksija.

foto: Printscreen

Sada vam donosimo i drugu stranu priče.

TV Novosti su još te davne 1990.godine napravile intervju sa fudbalerom Crvene zvezde.

- Šampionsko slavlje delimično nam je pokvario događaj iz Zagreba. Bio je to užas, blago rečeno. Pitam se šta bi bilo da je utakmica odlučivala o prvaku, da je na stadionu bilo 60.000 gledalaca – pa to bi bio masakr! Kada se ovako nešto dogodi, čovek se zapita: zar je fudbal postao rat dva tima, dva navijačka tabora? Ako je tako, sport je onda izgubio svaki smisao – rekao je Piksi tada:

- Nismo se uplašili, nego smo se šlogirali od straha! Priznajem, pomislili smo da nećemo izvući žive glave. Do početka utakmice sve je bilo okej, lepo smo dočekani, izašli smo na teren željni nadigravanja. Iako smo pred utakmicu sa Dinamom danima trenirali više rekreativno nego ozbiljno, verovali smo da ovako osveženi ne možemo da izgubimo. Međutim, kada smo izašli na teren imali smo šta da vidimo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.