TOTALNA ANESTEZIJA! Srbija je dobila pojačanje iz snova, mirno li spavate Velšani?! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SJAJNO!

TOTALNA ANESTEZIJA! Srbija je dobila pojačanje iz snova, mirno li spavate Velšani?! (VIDEO)

Pitanje je samo da li će 11. juna na stadionu "Rajko Mitić" biti starter ili rezerva na meču 6. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji protiv Velsa
Objavljeno: 22:51h

Pitanje je samo da li će 11. juna na stadionu "Rajko Mitić" biti starter ili rezerva na meču 6. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji protiv Velsa.

Nikola, dobrodošao! Topao doček za Jokića, fenomenalni centar sleteo u Beograd! (VIDEO)

Aleksandar Prijović oblači dres Srbije! Pitanje je samo da li će 11. juna na stadionu "Rajko Mitić" biti starter ili rezerva na meču 6. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji protiv Velsa.

MISTERIJA POSLEDNJEG NAPADA PROTIV CEDEVITE! Konačno otkriven razlog poraza crno-belih zbog koga klub i dan danas ispašta! (VIDEO)

Ovo je, za "Novosti", u petak otkrio selektor naše fudbalske reprezentacije Slavoljub Muslin, koji polako sprema spisak kandidata i strategiju za Velšane.

Zvezda je pobedila, ali su navijači ostali fascinirani Dinamikom posle ove nesvakidašnje stvari!

- Fudbalski savez Srbije je učinio veliku stvar angažovanjem Aleksandra Prijovića. Takav tip centarfora nam je bio neophodan, a posle sjajno odrađenog posla naše administracije, uspeli smo da od FIFA dobijemo potvrdu da Prijović, posle Švajcarske, može da igra za naš A tim. Veoma sam srećan što će on s nama biti na okupljanju pred veoma važan kvalifikacioni meč protiv Velsa - potvrdio je Muslin za "Novosti".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.