Jeo je malo pasulja dva puta dnevno, a oko njega droga i oružje... David Luiz će vas naterati da potpuno drugačije gledate na život! (FOTO)
Foto: Reuters

svaka čast!

Jeo je malo pasulja dva puta dnevno, a oko njega droga i oružje... David Luiz će vas naterati da potpuno drugačije gledate na život! (FOTO)

- Ako dopustite da vas zagađenje obuhvati, onda krenete da se žalite bez razloga, za bilo šta. Čovek mora da se oslobodi negativnih misli, negativnih laži. Uče nas da budemo negativni, da se stalno žalimo
Objavljeno:

David Luiz nije običan fudbaler. Na treningu Čelsija razgovarao je sa novinarom Dejli Mejla i govorio o zagađenju. Ne o onom koje nastaje recimo zbog prevoznih sredstava, već o negativnosti koja okružuje moderan život.

Takođe, on nije prosečan zbog načina na koji izgleda, kako igra. On se ne plaši da pokaže da uživa u sebi, uživa u fudbalu.

U životu van terena uvek je nasmejan, spreman za šalu, i možda je to jedan od razloga što ga neki ni na terenu nisu shvatali za ozbiljno.

Ipak, posle svega što je prošao i osvojio, to će se promeniti. Ngolo Kante je pokupio lične nagrade, Eden Azar je izbor esteta, a Luiz je bio onaj ko je iz prikrajka uticao na to da se Čelsijeva sezona transformiše.

foto: AP

Zbog svega navedenog, Luiz govori malo drugačije nego drugi fudbaleri.

- Mnogi uživaju u fudbalu ali to ne žele da pokažu. Ja uživam jer se sećam vremena kada sam želeo ovo da budem. Uživam - jer je ovo moj san. Kada sam bio mali igrao sam se sa sestrom i potpisivao joj autograme. Danas kada zaustavim automobil, sa svih strana mi uleću papirići da ih potpišem. Dođem pre neki dan na trening, kad ono neki dečak bez noge sa velikim osmehom govori o mom golu. Zašto sam umoran? Koji je moj problem - pita se David Luiz.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.