"MOŽDA ĆEMO MORATI DA UTERAMO I TREĆI..." Lazetić ponovo spominjao autobuse pred Zvezdu (FOTO)
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

"ne plašimo se"

"MOŽDA ĆEMO MORATI DA UTERAMO I TREĆI..." Lazetić ponovo spominjao autobuse pred Zvezdu (FOTO)

Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji, rekao je trener TSC-a

Objavljeno:
Veljko Petrović

Žarko Lazetić, trener fudbalera TSC-a izneo je očekivanja pred gostovanje Crvenoj zvezdi u četvrtak od 19 časova u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije.

- Sigurno je da Zvezda ima izuzetan tim i da to pokazuje iz godine u godinu i teško je reći nešto novo o njihovom kvalitetu. Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji - počeo je Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Pokušaćemo da meč držimo pod kontrolom, iako smo svesni da je na Marakani to nemoguće svih 90 minuta. Spremamo se za sve faze igre, poštujemo protivnika, ali ne plašimo se. Kao i uvek idemo na pobedu svesni da moramo biti još bolji nego protiv Partizana, a to će biti veliki izazov. Za nas je ovo velika utakmica iz koje ćemo pokušati da izvučemo najveći mogući benefit - kaže Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Konnstatovao da mu Zvezdine utakmice protiv drugih timova nisu parametar i da je fokusiran samo na međusobne.

- Smatram da im je meč protiv nas bio jedan od boljih, što se tiče defanzive i intenziteta. Na utakmicama posle derbija i menjanja tima, nisu bili na svom nivou. Pažnju obraćam samo na duele u kojima su bili zaista dobri - rekao je Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Ponovo je spomenuo autobuse.

- Zvezda praktično ne gubi, pobeđuje dominantno i retko prima golove. To deluje 'da se smrzneš'. Pred prošli meč sam se šalio da ćemo parkirati dva autobusa ako treba, ali pošto to nije bilo dovoljno možda ćemo morati da uteramo i treći i tako probamo da pobedimo. Naravno imamo plan i strategiju, igrači znaju šta treba da rade i ostaje nam da to pokušamo da sprovedemo u delo. Ambijent i teren će kao i uvek biti dobri, tu su svi uslovi za vrhunsku utakmicu i videćemo kako će se završiti - zaključio je Lazetić.

Bonus video:

00:26

LUDNICA U SENTI, JOŠ LUĐE U DOMU BROJANA: Pogledajte koliko su SRČANO Sneža i Milan ispratili meč TSC-FCSB (VIDEO)

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.