Italijani došli u Beograd, razgovarali sa Boaćijem! Da li i Ganac napušta Zvezdu?
Foto: FK Crvena zvezda

NEĆE VALJDA I ON?

Italijani došli u Beograd, razgovarali sa Boaćijem! Da li i Ganac napušta Zvezdu?

Luka Leone je išao do Danske, a svratio je i do Hrvatske i Srbije...
Objavljeno: 13:31h

Peskara je ispala iz Serije A u Seriju B posle katastrofalne sezone, pa je sportski direktor ovog italijanskog kluba odlučio da krene u putešestvije po Evropi kako bi pokušao da pronađe što adekvatnija pojačanja koja bi tim vratila u elitu.

NUKLEARNA BOMBA STIŽE SA TELEOPTIKA: Evo ko trenira sa Partizanom!

Luka Leone je išao do Danske, a svratio je i do Hrvatske i Srbije. Gledao je Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina, a u Beogradu je navodno razgovarao sa Ričmondom Boaćijem.

- Razgovarao sam sa tim momkom. Moramo da vidimo kako će da prođe Latina. Boaći ima visoke ambicije i voleo bi da igra u Seriji A. Crvena zvezda bi ga zadržala, a postoji i interesovanje nekih klubova iz inostranstva. To je veoma nezgodan posao - rekao je Leone za Il Mesađero.

Srpski fudbale, spremi se za APOKALIPSU! Srušiće se Petrovaradin, potopiti Srem, a od Fruške gore će postati nizija! (VIDEO)

Kako je naveo, ovo je za sada bila samo "diplomatska" poseta, dok će poslovna možda uslediti na leto, ali prema Leoneovim rečima, za Ganca se interesuju još mnogi klubovi, između kojih su i Sanderlend, Votford.

Inače, da podsetimo, još jedan bivši igrač Crvene zvezde igrao je u Peskari. U pitanju je nekadašnji kratkoročni kapiten Uroš Ćosić, koji trenutno nosi dres Empolija, sa kojim je veoma blizu toga da izbori opstanak u Seriji A.

BONUS VIDEO: Poruka Grobara navijačima koji su osuđeni za ubistvo Brisa Tatona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.