DEKI STANKOVIĆ: Želim Zvezdu u Ligi šampiona!

MALO INTERISTA, VIŠE DELIJA

DEKI STANKOVIĆ: Želim Zvezdu u Ligi šampiona!

Legenda Crvene zvezde dotakla se svog voljenog tima u opširnom intervjuu
Objavljeno: 19:41h

Legendarni srpski fudbaler, od nedavno funkcioner Intera, Dejan Stanković rekao je u četvrtak da se oseća fantastično posle odličnog početka sezone italijanskog kluba, ali i Crvene zvezde u kojoj je ponikao. - Fenomenalan je osećaj, iako se ne osećam samo kao funkcioner. Svakodnevno živiš sa igračima, dišeš sa njima, prolaziš kroz sve treninge i utakmice... Lepo je, ali i teško da se sa tribine prati klub u kojem sam proveo 10 godina, pogotovo derbi sa Milanom - rekao je Stanković u intervjuu agenciji Beta.

Inter je ove sezone, poput Zvezde, lider u svom prvenstvu. Klub iz Milana ima svih pet pobeda. Dejan Stanković je takođe rekao da svom bivšem klubu Crvenoj zvezdi želi da stane na noge i da se plasira u Ligu šampiona gde i pripada. - Želim Zvezdi od sveg srca da stane na noge, da se vrati u Evropu, gde i pripada, da uđe u Ligu šampiona, jer jedan klub kao što je Crvena zvezda to i zaslužuje - izjavio je Stanković. Stanković je istakao da se nada da će Zvezda prebroditi svaku krizu, kao i to da "ne bi bilo lepo da daje sud i komentariše iz daljine" jer nije tu. On je naveo da posebne pohvale zaslužuje trener crveno-belih Miodrag Božović.
- Zvezda, uz mnogo problema u ovom momentu igra dobar fudbal, zahvaljujući treneru Božoviću. Prva je na tabeli uz sve poteškoće koje je prate. Božović je stavio na stranu sve što se dešava okolo, koncentrisao se na ekipu i te momke naveo da misle samo o terenu i protivniku. Nije to lako i velike čestitke, samo tako neka nastave - dodao je nekadašnji kapiten. Crveno-beli nakon lošijeg početka sezone sada igraju odličan fudbal, a u srpskom prvenstvu su ubedljivo prvi posle 10 kola. Stanković nije uspeo da isprati "večiti" derbi između Zvezde i Partizana, u kojem je njegov bivši klub dominantno pobedio sa 3:1, jer je u tom trenutku bio u karantinu Intera.
- Nisam nažalost gledao, ali sam čuo od prijatelja da je Zvezda bila dominantna, da se od početka utakmice pitala kakav će biti kraj - rekao je Dejan Stanković. Zvezda u srpskom prvenstvu ima 26 bodova, šest više od drugoplasiranog Javora, a čak devet u odnosu na Partizan i Vojvodinu. (Espreso.co.rs / Izvor:Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.