Crna prošlost Vladana Milojevića pred DERBI u Kupu Srbije!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

činjenicA

Crna prošlost Vladana Milojevića pred DERBI u Kupu Srbije!

Jasno je sve

Objavljeno:

U sredu sa početkom od 19 časova na programu je polufinalni okršaj uKupu Srbije na stadionu "Rajko Mitić" između večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana.

Zvezda je, kao i prethodnih šest uzastopnih sezona, na korak od sedme, vezane titule šampiona Srbije nakon trijumfa od 3:2 minulog vikenda protiv Partizana.

Ipak, šlag na tortu bi bila i četvrta vezana dupla kruna, što bi svakako bio i novi istorijski uspeh crveno-belih.

Sadašnji strateg Crvene zvezdeVladan Milojević, kome je ovo drugi mandat na klupi kluba iz Ljutice Bogdana, do sada nikada nije savladao Partizan u okviru Kupa Srbije, ali samo kao strateg crveno-belih.

Zvezda je 2019. godine bila domaćin u finalu, ali nije došla do pobede nad ljutim rivalom, pošto je Bojan Ostojić golom doneo pobedu i trofej četi tadašnjeg trenera "parnog valjka", Save Miloševića. To je bio jedan od najbolnijih poraza milojevića na klupi Zvezde.

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: FK Crvena zvezda

Milojević je i na narednom derbiju, ovoga puta u domaćem šampionatu, obrisan sa 2:0 na stadionu u humskoj, pa polufinale nacinaonalnog kupa 2020 godine nije dočekao na klupi Zvezde.

Savo Milošević
Savo Miloševićfoto: Starsport©

Njegov tim je nasledio Dejan Stankovića, a Savo Milošević je ponovo minimalnim rezultatom savladao crveno-bele. Milojević je i 2018. godine eliminsan nakon penala od Mačve, a treba napomenti i da je kao trener Čukaričkog savladao crno-bele u finalu 2015. godine.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.