TUŽNE VESTI SA MARAKANE - Preminuo je čovek koga su svi voleli
Marakana, Foto: Starsport©

neka mu je laka crna zemlja

TUŽNE VESTI SA MARAKANE - Preminuo je čovek koga su svi voleli

Tragedija

Objavljeno:

Sa velikom žalošću FK Crvena zvezda obaveštava celokupnu javnost da je posle duge borbe sa opakom i teškom bolešću preminuo dugogodišnji ekonom Zvezde - Dragan Milanović u 55. godini života. Crvena zvezda izražava dubuko saučešće porodici Milanović.

Dragan Milanović, za bliske i drage ljude Gagi, je uvek predstavljao oličenje dobrote, poštenja i dostojanstva pravog zvezdaša. Uvek nasmejan, ljubazan i srdačan ušao je duboko u srca brojnim generacijama igrača, koji su nosili crveno-beli dres.

Svoju ljubav prema Zvezdi je nasledio od svog oca - Stojana Milanovića sa kojim je zajedno obavljao dužnost klupskog ekonoma dugi niz godina. Dragan je u Zvezdi bio od 2006. godine, a u Crvenoj zvezdi je proveo najlepše dane u kojima je Zvezda pisala stranice istorije.

Nakon duge borbe sa opakom bolešću napustio nas je naš prijatelj, brat, drugar i veliki profesionalac - Dragan Milanović. Osećamo neizmerivu tugu i iskazujemo saučešće porodici Milanović.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.