"KAKO SME STRANCIMA DA SE DOZVOLI DA TAKO PRIČAJU U NAŠOJ ZEMLJI?!" Prvak Evrope sa Zvezdom opleo po Nathu (FOTO)
Bibars Natho i saigrači iz Partizana protestuju kod sudije Pavla Ilića, Foto: Starsport©

OŠTAR POSLE DERBIJA

"KAKO SME STRANCIMA DA SE DOZVOLI DA TAKO PRIČAJU U NAŠOJ ZEMLJI?!" Prvak Evrope sa Zvezdom opleo po Nathu (FOTO)

Dozvoljavamo da se u našoj zemlji sile svi i pokazuju da su nešto bitni, rekao je između ostalog legendarni igrač crveno-belih

Objavljeno: 08:12h

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 3:2 u 173. večitom derbiju i na šest kola do kraja imaju 10 bodova više od najvećeg rivala.

Ipak, posle utakmice beogradskih velikana ponovo se priča o suđenju, odnosno glavnom arbitru Pavlu Iliću.

Detalj sa 173. večitog derbija
Detalj sa 173. večitog derbijafoto: Starsport

Dragiša Binić, osvajač evropske krune sa crveno-belima imao je mnogo toga da kaže o kvalitetu samog duela na stadionu "Rajko Mitić."

- Ma dobro, ja mislim da je to gotovo sada. Nema šanse da kiksnemo do kraja negde. Ono što je bilo dobro sinoć jeste što smo videli dosta golova. Loše je što se lako primaju golovi i što se mnogo promašuje. Meni lično najdraže od svega je što se, po meni, najbolji igrač Zvezde Marko Stamenić vraća i pokazuje da je vrhunski igrač. Gušili su ga pojedini u sredini, a dečko je svetski igrač. Igra u oba smera sjajno, hoće da završi i da se vrati, mi dugo nismo imali igrača takvog kvaliteta na toj poziciji. On je to pokazao još kad je došao, pa se posle izgubio kod Bahara i evo sad se konačno vraća - počeo je Binić za Republiku.

Marko Stamenić posle 173. večitog derbija
Marko Stamenić posle 173. večitog derbijafoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Ja sam prognozirao 3:0 i pogodio sam koliko ćemo golova dati. Dva nisu smela da budu primljena - zakasnele reakcije pojedinaca su uticale na to. Igraču se ostavi prazan prostor i on ostane sam na šutu, to se ne brani. Govorim o drugom golu naravno. Mi smo možda trebali tvrđe da uđemo, ali dobro - istakao je Binić.

Dragiša Binić
Dragiša Binićfoto: Starsport©

Mnogi igrači "parnog valjka" iskazali su nezadovoljstvo suđenjem, a najviše se u tome istakao Bibars Natho koji je gotovo vikao ispred svlačionice.

- Gotova je utakmica, sad više nemamo šta da komentarišemo što se tiče suđenja. A na te komentare, tu treba da reaguje i Savez, ne može igrač tako da priča. Kad smo mi, dok smo bili stranci u drugim zemljama, smeli da kažemo tako nešto? Ne samo mi, nego kad si stranac u drugoj državi to ljudi neće ni da napišu, a tu dolazimo do toga da su naši novinari takođe krivi. Dozvoljavamo da se u našoj zemlji sile svi i pokazuju da su nešto bitni. To je gotov meč, ide nam još bitniji sad u Kupu gde treba da slavimo i potvrdimo da smo bolji tim - zaključio je Binić.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Republika/O.J/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.