GROBARI ĆE POBESNETI nakon reči Nađa o suđenju na derbiju!
Albert Nađ, Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

oglasio se

GROBARI ĆE POBESNETI nakon reči Nađa o suđenju na derbiju!

Zamenio je Igora Duljaja

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana poraženi su sa 3:2 od Crvene zvezde u okviru 173. večitog derbija na stadionu Rajko Mitić.

Nakon meča na redovnoj konferenciji za medije oglasio se i trener crno-belih na ovom meču, Albert Nađ:

- Čestitam Zvezdi, misim da je bio interesantan derbi. Zvezda je iskoristila svoje šanse, imala je i neke šanse u prvom poluvremenu, mislim da smo mi odigrali dobro. U odlučnim momentima nismo bili skoncetrisaniji, kakvi smo trebali da budemo. Ovo je već daleka prošlost, sreda je blizu i spremamo se za narednu utakmicu.

Upitan je i o zdravstvenom stanju.

- Kada sam ovde, onda sam dobro. Hvala Bogu sam dobro, imao sam situaciju sa kamenom u bubregu koji me je krenuo, zbog toga sam došao u pola šest. Suvišno je da pričam o ljubavi prema Partizanu, a da li je njima i to bio motiv ili ne - kad igraš protiv Zvezde ne treba ti motiv. Imaš motiv da pobediš velikog rivala na njegovom stadionu. Pružili su u ovom momentu sigurno maksimum, a da li je sve to bilo potrebno da pobedimo - na kraju je ispalo da nije bilo dovoljno da ostanemo neporaženi. Za mene je ovo velika prošlost, od kada je sudija svirao kraj razmišljamo o onome što nas čeka u sredu.

O saopštenju Partizana da neće igrati Kup Srbije u sredu protiv Zvezde:

- Ne znam šta da kažem. Mi smo treneri, igrači, uprava je sasvim druga stvar. Ne znam šta će biti, nisam znao za saopštenje.

Istakao je da nije želeo da napusti teren i povuče ekipu.

- Nikada ne napuštam bojno bolje.

Otkrio je i da li je imao komunikaciju sa Duljajem:

- Još se nismo čuli, nismo ni videli, a on je imao direktnu komunikaciju sa par saradnika na klupi. U svakom slučaju, kada radiš i imaš stručni štab onda se deli mišljenje i na kraju svi izvlačimo da to bude dobro za našu ekipu. Verovatno smo napravili neke greške, zbog toga nismo uspeli da savladamo Crvenu zvezdu.

1 / 9 Foto: Starsport©

O suđenju:

- Mislim da stalno preterujete, kakvo suđenje itd... Ne interesuje me, izgubio sam derbi i to mene mnogo više boli - istakao je Nađ koji očigledno nije želeo da priča o tome, a Grobari su očekivali barem nešto....

Prokomentarisao je i promene u odnosu na prošli derbi.

- Uvek postoje neke ideje, pokušavaš da uradiš nešto da bude bolje nego pre. Ispostavilo se da je taj detalj, ali meni ima još detalja koji su bili ne samo Kastiljo, već i neki drugi igrači, koji su uradili mnogo dobrih stvari. Sada će neko pričati o greški Kovačevića, ali golovi padaju iz grešaka. Novi derbi, polufinale Kupa, borba za trofej i pokušaćemo da se spremimo što bolje da napravimo rezultat i prođemo u finale.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.