OGLASIO SE DULJAJ POSLE HAOSA U HUMSKOJ: Trener Partizana BEZ DLAKE NA JEZIKU
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

jasan!

OGLASIO SE DULJAJ POSLE HAOSA U HUMSKOJ: Trener Partizana BEZ DLAKE NA JEZIKU

Strateg crno-belih otkrio da je došlo do sukoba

Objavljeno: 10:38h

Trener Partizana Igor Duljaj se oglasio posle nesuglasica sa pomoćnikom Albertom Nađom koji je prvobitno odbio da vodi crno-bele u 173. "večitom derbiju".

On je u izjavi za "Telegraf" potvrdio da su se "strasti" u Humskoj smirile i da su svi fokusirani na predstojeći meč sa Crvenom zvezdom.

- U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije - rekao je Duljaj.

Albert Nađ
Albert Nađfoto: Starsport©

Potvrdio je da je došlo do sukoba...

- Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš "prenaduvano" u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan - zaključuje Igor Duljaj.

Bonus video:

00:08

Duljaj i sudija Milan Ilić

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.