JEZIVO I STRAŠNO: Luka (22) poginuo u teškoj saobraćajki, fudbalski svet u suzama
Ilustacija, Foto: Profimedia

tuga

JEZIVO I STRAŠNO: Luka (22) poginuo u teškoj saobraćajki, fudbalski svet u suzama

Tuđžne vesti za sve ljubitelje sporta

Objavljeno:

Velika tragedija pogodila je svet fudbala.

Fudbaler Union Nojkirhena Luka Moser (22) preminuo je u strahovitoj saobraćajnoj neseći.

Sve se dogodilo prošlog četvrtka u mestu po imenu Hajlgenberg. Dva vozila su se sudarila na raskrsnici, a nesrećni Luka poginuo je na licu mesta.

- Svi smo potpuno zatečeni time da je naš dragi saigrač i prijatelj Lukas Moser tako brutalno otišao iz naše sredine. "Luki" je bio pravi uzor kako na terenu, tako i van njega, predstavljajući povezanost, ambicioznost, zabavu i apsolutnu pouzdanost. Bilo da je bio snažan timski igrač, posvećeni mladi trener ili vrhunski organizator raznih izleta i događaja, na njega se uvek moglo osloniti. - istakli su iz kluba i dodali:

- Još uvek ne možemo da poverujemo u ovaj bolan gubitak i teško pronalazimo prave reči. Pre svega, porodici, ali i svim prijateljima i poznanicima izražavamo iskreno saučešće! Počivaj u miru i hvala za sve, Luki! Uvek ćemo te nositi u častan sećanju! Beskrajno nam nedostaješ.

Sahrana je zakazana za subotu, a samo nekoliko sati kasnije njegovi saigraći moraće da se vrate na teren i odigraju utakmicu.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.