Đurovski se oglasio o incidentu sa Kangom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Novi trener iskren

Đurovski se oglasio o incidentu sa Kangom! (VIDEO)

"Nismo im ostavili prostora da nas ugrožavaju, dali smo dva gola iz prekida. Ovo je naša četvrta pobeda u nizu, nismo zaslužili da igramo u plej-ofu. Tako je moralo da bude", istakao je Lalatović
Objavljeno: 19:56h

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je da je današnja utakmica protiv Čukaričkog pokazala da je njegova nova ekipa u psihološkoj krizi, ali da se nada da će se popraviti u narednom periodu.

- Nije lako, situacija je teška u ovom momentu, ali moramo to da prebrodimo. Zvezda je stvarno u psihološkoj krizi poslednjih mesec dana, što se danas videlo. Novi trener, novi zahtevi. Ova utakmica mi je poslužila da vidim mogućnosti pojedinih igrača - rekao je Đurovski novinarima posle utakmice.

SKANDAL NA MARAKANI! Publika naprosto poludela! Ovo je nedopustivo! (VIDEO)

Zvezda je izgubila od Čukaričkog sa 2:1 na svom stadionu, ali je prošla u finale Kupa Srbije pošto je u prvoj utakmici polufinala pobedila sa 4:1.

- Čestitke igračima Zvezde jer su izdržali, moglo je da bude i gore da je Čukarički iskoristio još neku šansu. Naredne utakmice će sigurno biti drugačije od ove. Nisam zadovoljan kako smo igrali, ali je ovo prva utakmica i prošli smo u finale, što nam daje nadu da ćemo se popraviti u narednom periodu - kazao je Đurovski.

On je pohvalio ekipu Čukaričkog, za koje je rekao da je pokazala dobar fudbal i da ga je prijatno iznenadila. Takođe, poželeo joj je sve najbolje u tri preostale utakmice plej-auta Super lige, iako joj one ne znače mnogo.

- Čukarički je izvanredno igrao - dodao je trener Zvezde.

Upitan za situaciju kod izlaska Gelora Kange sa terena i da li su se rukovali, Đurovski je naveo da je sve u redu.

PENAL ZA ZVEZDU! Opet! (VIDEO)

- Nemojte da stvaramo neku situaciju. Imam super komunikaciju s njim, pošto pričam francuski. Nisam primetio - rekao je Đurovski.

On je kazao da će analizirati zašto su njegovi igrači bili nervozni na terenu.

- Moraću da analiziram te situacije. Bilo je nervoze, ali novi su zahtevi, sistem igre, pozicije nekih igrača. Mnogo smo grešili. Ja hoću da Zvezda igra, počev od golmana - naveo je Đurovski.

Finale će se igrati 27. maja, a protivnik će biti Partizan ili Vojvodina. Trener Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je Zvezdi na prolasku u finale i poželeo joj "duplu krunu", a svojim fudbalerima na igri i pobedi.

Pa, zar opet?!?! Čuka grdno oštećena: Sudija, u kom univerzumu je ovo ofsajd? (VIDEO)

- Teško je bilo da tražimo prolaz ako moramo da pobedimo Zvezdu sa 4:0 na 'Marakani'. Došli smo da se nadigravamo i pokažemo da je prva utakmica bila loš dan, loše prvo poluvreme. Ne mogu da kažem da je zaslužena, ali je veoma bitna pobeda, četvrta u nizu što me posebno raduje - rekao je Lalatović.

On je ponovio da ga boli što Čukarički igra plej-aut, a ne plej-of srpskog prvenstva.

- Boli me to što ova ekipa Čukaričkog igra plej-aut, ali to je tako moralo da bude, tu smo i izdržaćemo do kraja. Nadam se da ćemo sledeće sezone boriti za Evropu jer Čukarički kao klub i igrači to zaslužuju - kazao je Lalatović.

Fudbaleri Čukaričkog Đorđe Đurić iznet je pred kraj utakmice sa terena jer je dobio udarac u glavu i posekotinu, a Lalatović je rekao da će on biti dobro.

BONUS VIDEO: POKUŠAJ NAMEŠTANJA UTAKMICE U BiH: Golman Olimpika odbio ponudu od 5.000 evra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.