MILOJEVIĆ O DESNOM BEKU! Trener Zvezde otkrio goruće pitanje!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

sve je rekao

MILOJEVIĆ O DESNOM BEKU! Trener Zvezde otkrio goruće pitanje!

Delije priželjkuju pravog desnog beka već godinama

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 16 časova gostovati Radniku u Surdulici u okviru 29. kola Superlige Srbije, a očekivanja pred meč je izneo trener crveno-belih Vladan Milojević.

- Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - počeo je Milojević.

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: Starsport©

Smatra Milojević da u pojedinim trenucima, tim iz Surdulice nije imao ni sreće.

- Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica.

Zatvoren je Milojević kada je u pitanju najava postave koja će zaigrati sutra. Pomenuo je supertalentovan desnog beka Zvezde Kostu Nedeljkovića:

- Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu - podvukao je Milojević.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.