DVA VEČITA DERBIJA ZA ČETIRI DANA!? Moguć scenario za pamćenje u Beogradu (VIDEO/FOTO)
Igor Duljaj i Vladan Milojević, Foto: Starsport©

"GORELA" BI SRBIJA

DVA VEČITA DERBIJA ZA ČETIRI DANA!? Moguć scenario za pamćenje u Beogradu (VIDEO/FOTO)

Potencijalna ludnica u mečevima izabranika Vladana Milojevića i Igora Duljaja

Objavljeno:

Crvena zvezda bi pobedom nad Radnikom ili Železničarom i matematički obezbedila prvu poziciju pred plej-of Superlige Srbije.

To bi značilo da će se treći večiti derbi u sezoni, a ukupno 173. prvenstveni igrati u prvom kolu na stadionu "Rajko Mitić" po svemu sudeći 20. aprila.

Detalj sa 172. večitog derbija
Detalj sa 172. večitog derbijafoto: Starsport©

Ukoliko tada Partizan pobedi, trka za titulu ponovo bi dobila novu dimenziju, a ako se dogodi suprotno, crveno-beli već mogu da hlade šamšanjac.

Inače, situacija iz Hrvatske gde su Hajduk i zagrebački Dinamo odmerili snage dvaput u četiri dana lako može da se desi i u našoj zemlji.

Detalj sa 172. večitog derbija
Detalj sa 172. večitog derbijafoto: FK Crvena zvezda

Posle 20. aprila slede potencijalne obaveze u polufinalu Kupa Srbije (24. april) za izabranike Vladana Milojevića i igora Duljaja.

Naravno, prvo moraju da opravdaju uloge favorita protiv Voždovca, odnosno Vršca, a na žrebu četiri najbolja tima neće biti povlašćenih.

Vladan Milojević i Igor Duljaj
Vladan Milojević i Igor Duljajfoto: Starsport

Beogradski večiti rivali poslednji put igrali su u polufinalu Kupa Srbije 2020. godine u korona sezoni kada je Partizan pobedio 1:0.

Ipak, crno-beli kasnije nisu uspeli da osvoje trofej pošto je posle penala u Nišu bolja bila Vojvodina predvođena trenerom Nenadom Lalatovićem.

Posle toga, Crvena zvezda je dve godine zaredom savladala "parni valjak", a prošle sezone Čukarički posle preokreta sa 2:1.

Bonus video:

00:17

Atmosfera pred 172. večiti derbi

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.