SLOBODAN PAD PARTIZANA: Duljaj saopštio OČAJNE VESTI - bez trojice na Voždovac!
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

katastrofa

SLOBODAN PAD PARTIZANA: Duljaj saopštio OČAJNE VESTI - bez trojice na Voždovac!

Loša situacija u crno-belom taboru

Objavljeno: 11:38h

Trener Partizana Igor Duljaj se oglasio pred meč sa Voždovcem koji se igra u sredu od 16.55 na "Krovu" .

Situacija za crno-bele nije nimalo jednostavna. Prepustili su čelo tabele najvećem rivalu i ostali bez najboljeg strelca Mateuša Saldanje.

Pored Brazilca neizvestan je nastup Bibarsa Natha i Gajasa Zahida.

- U ovom trenutku ne možemo da računamo na Saldanju, Natho i Zahid nisu trenirali dva dana... Svaki dan mi Saldanja šalje izveštaj šta radi na terenu. Očekuje se sredinom meseca da bi mogao da se vrati, što je izuzetno brzo za tu vrstu povrede. Toliko radi na sebi, 10 sati dnevno, što terapija, što procedure i to je samo pokazatelj koliko želi da se vrati na teren. Natho i Zahid imaju sadašnja iskustva, sreća da nije toliko toplo, nadam se da će tako biti i u sredu, pod uslovom da obojica budu u protokolu - rekao je Duljaj.

Strateg Partizana očekuje jako težak meč.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport

- Očekujem veoma tešku utakmicu, imamo u vidu da je Voždovac nema pobedu i to nas tera da budemo dodatno oprezni. Voždovac je bio na nivou, bez obzira na rezultate, može da bude nezgodan pre svega na svom terenu na veštačkoj travi. Iza nas je mnogo teška utakmica sa Spartakom, skoncentrisani smo samo na sledeći meč, imamo cilj i to su tri boda.

Detaljnije je analizirao narednog rivala..

- Voždovac će igrati visok presing, ima agresivne igrače, ima takav stil. Verujem da će biti prostora za igru i da će publika imati šta da vidi. Nama je važna utakmica iz mnogo razloga, za sedam dana igramo u kupu. Većina napih igrača je igrala na veštaku, dobro je što neće biti blata i lošeg terena ako gledamo pozitivu. Opet, drugačija su kretanja, koči se drugačije i tako je... Ne smemo da tražimo bilo šta i da se žalimo. Moramo što pre da se prilagodimo.

Tek ih čekaju ključne borbe.

- April će pokazati koji je maksimum ove generacije. Uradili smo puno u prethodnom periodu, ali sada ćemo da vidimo koliki je naš domet. U obavezi smo zbog navijača Partizana da se borimo do kraja. Kada se dobije utakmica pravim analizu, kada se izgubi zna se zbog čega. Najbitnije je da ne gubimo samopouzdanje, hteli ili ne imamo pritisak. Imamo puno igrača koji su mladi, Kovačević, Baždar, Goh, Severina... Teško je očekivati od njih da igraju stalno na rezultat, stariji treba da im pomognu, ali ovo je Partizan i mora da se igra pod pritiskom.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Šta se dešava sa Kanuteom?

- Nije prošao pripreme, vukao je povredu. Imali smo razgovor, mora da pojača rad, ali ne znači da sam se odrekao njega. Čekam momenat i priliku koja će se pojaviti, a on mora da bude spreman. Svi su stavili sebe u interes tima, ima puno utakmica i svako će dobiti priliku. Zato svi igrači vredno radi i očekuju da će biti starteri - završio je trener Partizana.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.