Čelsi može da počne sa proslavom titule, a za šlag na torti pobrinuo se Matić! Desnom nogom kroz noge! (VIDEO)
Foto: Reuters

premijer liga, 36. kolo

Čelsi može da počne sa proslavom titule, a za šlag na torti pobrinuo se Matić! Desnom nogom kroz noge! (VIDEO)

Midlzbro je mogao samo da se potrudi da više ne primi nijedan gol
Objavljeno:

Da li je neko sumnjao u Čelsijevu moć? Svaka čast Totenhemu na svemu što je uradio ove sezone, ostali teško i da su vredni pomena jer su otpali i pre nego što se najviše zakuvalo.

Čelsi je gazda Engleske! A to je, još jednom, potvrđeno sigurnom i ubedljivom pobedom protiv Midlzbroa na Stamford Bridžu. Koji je po četvrti put ispao iz Premijer lige - 3:0.

Nije još zvanično, ali posle velikog kiksa Pevaca u duelu sa Vest Hemom, vojska Antonija Kontea ponovo ima komotnih sedam bodova više i situaciju da tri utakmice pre kraja ne mora mnogo da brine. U završne tri utakmice Čelsi gostuje VBA, a onda dočekuje Votford i Sanderlend.

A Čelsiju je za sigurnu overu titule potrebna samo još samo jedna pobeda. Čini se kao lak posao za Lavove iz Zapadnog Londona. Surovo, šampionski. Nije ni čudo što je ceo Stamford Bridž iz sveg glasa skandirao "Antonio, Antonio", kada je italijanski stručnjak vratio šampionsku veru Čelsiju. I vratio veliki osmeh na lice Romana Abramoviča.

Midlzbro je na Bridžu imao samo sporednu ulogu. Zapravo, čak ni to, već ulogu statiste. Teško je da su i mogli nešto više izabranici Stiva Egnjua protiv najdominantnijeg tima na Ostrvu. Jer, iako je Čelsi pobedio s tri gola razlike, konačni ishod mogao je da bude duplo ubedljiviji. Ali, svoje šanse nisu iskoristili Alonso već u uvodnim minutima, potom i Kosta, Sesk, Azar...

Ipak, kapija gola Breda Guzana srušila se već sredinom prvog poluvremena, kada je korpulentni Dijego Kosta izneo veliki teret na svojim leđima i loptu prosledio na pravo mesto. Njegov 20. pogodak u sezoni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.